James Donkey 610S Black/Brown Switch Nasıldır?

Kuirrass

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, 210 TL'ye bu klavyeyi buldum. Kullanan var mı? Ayrıca nedir bu Black/Brown Switch ibaresi? 2 farklı Switch mi bulunuyor?

Fakat kulaklığından çok memnunum ve James Donkey klavye incelemelerine baktım çoğunlukla öneriliyor. Ayrıca brown Switch ve outemu Switch kullanıyorlar.
Benim ise merak ettiğim şey Black/Brown Switch ibaresi nedir? Satıcı bu ikisi arasından birisini rastgelemi gönderiyor? Yoksa 2 farklı Switch yapısına mı sahip oluyor?

Benim ise merak ettiğim şey Black/Brown Switch ibaresi nedir? Satıcı bu ikisi arasından birisini rastgelemi gönderiyor? Yoksa 2 farklı Switch yapısına mı sahip oluyor?
Siyah kasa, kahverengi switch oluyor. Black/Red'de yine ayni sekilde siyah kasa, kirmizi switch gonderiyorlar. Ben olsaydim almazdim cunku Outemu switchlerin hissiyati iyi degil ve kalitesi de zaten gozler onunde.

Haklı olabilirsiniz fakat Cherry MX Switch klavyelerin fiyatlarından söz etmek istemiyorum. 🙂
Sizin bu kadar uygun fiyatlı bir Red veya brown Switch klavye öneriniz var mı?

61 tuş yerine 87 tuş klavyeleri daha çok istiyorum ve bu markalar mevcut bunları araştırmıştım fakat Banggood gibi yerler ne kadar güvenilir? Ve gümrükte sıkıntı çıkmaz mı?
Geek GK61 almistim yazin Banggood'dan. Gumrukte hic sorun cikartmadi ve 1 ayda geldi. Forumda uye olan Sodyum ile 3-4 saat ara ile siparis etmistik ayni klavyeyi. Sodyum Turkey Direct Mail ile almisti vergileri odemis bir sekilde, 1 haftadan daha kisa surede ulasmisti onun eline. Ben normal kargoyu sectigim icin 1 ay kadar surdu gelmesi.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı