efedesu Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2017 Mesajlar 6.621 Çözümler 55 Yer 地獄 Daha fazla Cinsiyet Kadın 27 Ağustos 2020 #31 youngcorleone dedi: Açıkcası oyun için alıyorum, o klavyeye de denk gelip araştırmıştım aslında baya iyi gibi duruyor Genişletmek için tıkla... Sadece oyun icin alacaksaniz mekanik klavye almak icin kasmaniza gerek yok. Bloody B318 ve B328 modellerine bakmanizi oneririm.
youngcorleone dedi: Açıkcası oyun için alıyorum, o klavyeye de denk gelip araştırmıştım aslında baya iyi gibi duruyor Genişletmek için tıkla... Sadece oyun icin alacaksaniz mekanik klavye almak icin kasmaniza gerek yok. Bloody B318 ve B328 modellerine bakmanizi oneririm.
Y youngcorleone Centipat Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 29 27 Ağustos 2020 #32 efedesu dedi: Sadece oyun icin alacaksaniz mekanik klavye almak icin kasmaniza gerek yok. Bloody B318 ve B328 modellerine bakmanizi oneririm. Genişletmek için tıkla... Değerlendirmeye alacağım, çok teşekkür ederim
efedesu dedi: Sadece oyun icin alacaksaniz mekanik klavye almak icin kasmaniza gerek yok. Bloody B318 ve B328 modellerine bakmanizi oneririm. Genişletmek için tıkla... Değerlendirmeye alacağım, çok teşekkür ederim