James Donkey 610S tuşları basmıyor

Riab

Centipat
Nisan gibi bu klavyeyi satın aldım. İlk zamanlarda çok güzel kullandım çok da sevdim. Sonradan klavyeye bir şeyler oldu ve bazı tuşları zaman zaman yerlerde basmadı. Örneği 'ü' tuşu. Sonrasında bir keresinde klavyeye kola döküldü ve bu sefer birden çok yer basmamaya başladı. Bunu nasıl çözebilirim veya bilgisayarcıya götürsem düzeltebilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam en azından küçük bir hasar olur. Yanlış anlamayın JD'yi savunmuyor veya o klavyeler tamamen bozulur demiyorum.
JD'yi savunuyorsun demedim ki ben sana zaten. Zaten kaliteli klavyelere o parayı verme amacımız bir şey olmasın diye. Küçük hasar oluşmuyor bile. Youtube'dan izleyebilirsiniz test videolarını.

JD'yi savunuyorsun demedim ki ben sana zaten. Zaten kaliteli klavyelere o parayı verme amacımız bir şey olmasın diye. Küçük hasar oluşmuyor bile. Youtube'dan izleyebilirsiniz test videolarını.
Tamam. Tartışma yaratmaya gerek yok. Elbette Corsair gibi markalar varken JD Almak mantıksız. Başkasının konusunu boş yere doldurmayalım. Belki bilen biri switch önerir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı