James Donkey 610s vs Xiaomi MIIIW

Daha fazla  
Xiaomi'nin fiyatına vergiler dahil değil, bütçenizi aşıyor. 610s iyi değil, önerilerim:

Mavi switch:

Kırmızı switch:

Xiaomi'nin fiyatına vergiler dahil değil, bütçenizi aşıyor. 610s iyi değil, önerilerim:

Mavi Switch:

Kırmızı Switch:

Hocam Numpad'lı kırmızı Switch klavye var mı öneriniz?

Var hocam fakat biraz bütçenizi aşıyor.

Var hocam fakat biraz bütçenizi aşıyor.

Daha önce Green Switch Razer BlackWidow Elite kullanıyordum, onu satttım. Şimdi klavyelere bu kadar para vermek istemiyorum.

Mavi switch:

Kırmızı switch:
Bu ürünlere bakabilirsiniz hocam, 300 liraya bütçe için en iyi mekanik klavyeler.

Stoklar bitti diye sanırım, mavi switch olanı var bu fiyata. İsterseniz K3 Pro alın hocam.
Hocam buldum burada kırmızı switch stoğu var.

Son düzenleme:
Stoklar bitti diye sanırım, mavi Switch olanı var bu fiyata. İsterseniz K3 Pro alın hocam.
Hocam buldum burada kırmızı Switch stoğu var.

Hocam neden James Donkey yerine bu markayı öneriyorsunuz?

Hocam neden James Donkey yerine bu markayı öneriyorsunuz?
James Donkey 610S iyi bir ürün değil hocam. Sorun çıkarma olasılığı daha düşük olduğu için Redragon öneriyorum. FSP markasının distribütörü ve klavyeleri düşük bütçe için rakipsiz. Kendim kullanmasam bu kadar emin konuşmazdım, bu da incelemem:

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı