@Samotne Ciasteczka berbat switch kalitesi derken hocam? Gateron switchler kullanılmış, yeterince kaliteliler. En azından Redragon'un switchlerinden daha iyi. Malzeme kalitesi olarak Redragon ile benzerler, diğer şeyler konusunda katılıyorum.
Çöp vs. gibi yorumları saçma buluyorum ben kendi adıma. Benzer fiyat bandında daha iyi ürünler varsa atılsın, onu tercih edersiniz zaten. Benim yorum yapma amacım servis tecrübemle birlikte genel kullanıcı tecrübemi aktarmaktı. Gateron switch kendini ispatlamış bir marka ek olarak.
@Samotne Ciasteczka berbat switch kalitesi derken hocam? Gateron switchler kullanılmış, yeterince kaliteliler. En azından Redragon'un switchlerinden daha iyi. Malzeme kalitesi olarak Redragon ile benzerler, diğer şeyler konusunda katılıyorum.
Çöp vs. gibi yorumları saçma buluyorum ben kendi adıma. Benzer fiyat bandında daha iyi ürünler varsa atılsın, onu tercih edersiniz zaten. Benim yorum yapma amacım servis tecrübemle birlikte genel kullanıcı tecrübemi aktarmaktı. Gateron Switch kendini ispatlamış bir marka ek olarak.
Konu sahibi zaten klavye önerisi için, veya alınır mı diye sormak için gelmemiş ki. Dolaylı yoldan James Donkey ve muadil çöplerini önerecek. Biliyordum böyle olacağını.
Konu sahibi zaten klavye önerisi için, veya alınır mı diye sormak için gelmemiş ki. Dolaylı yoldan James Donkey ve muadil çöplerini önerecek. Biliyordum böyle olacağını.