James Donkey 619 alınır mı?

Çöp vs. gibi yorumları saçma buluyorum ben kendi adıma. Benzer fiyat bandında daha iyi ürünler varsa atılsın, onu tercih edersiniz zaten. Benim yorum yapma amacım servis tecrübemle birlikte genel kullanıcı tecrübemi aktarmaktı. Gateron switch kendini ispatlamış bir marka ek olarak.

@Samotne Ciasteczka berbat switch kalitesi derken hocam? Gateron switchler kullanılmış, yeterince kaliteliler. En azından Redragon'un switchlerinden daha iyi. Malzeme kalitesi olarak Redragon ile benzerler, diğer şeyler konusunda katılıyorum.
Ya switch yazmayacaktım arkadaşlar, ancak bu malzeme kalitesini ve firmanın genel izlenimini değiştirmiyor.

Çöp vs. gibi yorumları saçma buluyorum ben kendi adıma. Benzer fiyat bandında daha iyi ürünler varsa atılsın, onu tercih edersiniz zaten. Benim yorum yapma amacım servis tecrübemle birlikte genel kullanıcı tecrübemi aktarmaktı. Gateron Switch kendini ispatlamış bir marka ek olarak.

Aynen, ürünün özelliklerine bakmak yerine markasına bakarak çöp demeyi tercih ediyorlar 😀.
Ya Switch yazmayacaktım arkadaşlar, ancak bu malzeme kalitesini ve firmanın genel izlenimini değiştirmiyor.

Ya hocam bir markanın her ürünü aynı değil, 610S mesela 150-200TL bir sorunu oldu diye komple markaya çöp demek yanlış.

Konu sahibi zaten klavye önerisi için, veya alınır mı diye sormak için gelmemiş ki. Dolaylı yoldan James Donkey ve muadil çöplerini önerecek. Biliyordum böyle olacağını.

Dedikten sonra kulaklık için 1000TL bütçesi olan arkadaşa Arctis 3 önerdi. 619'u alırsam tekrar gelir yazarım gerçek kullanıcı deneyimlerim ile.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı