Pofuduk0806 Kilopat Katılım 21 Nisan 2019 Mesajlar 82 6 Kasım 2020 #21 Samotne Ciasteczka dedi: Berbat malzeme kalitesi, berbat switch kalitesi, berbat firma ve garanti. Daha sayayım mı? Çöp işte, düz çöp. Genişletmek için tıkla... ?
Samotne Ciasteczka dedi: Berbat malzeme kalitesi, berbat switch kalitesi, berbat firma ve garanti. Daha sayayım mı? Çöp işte, düz çöp. Genişletmek için tıkla... ?
DustySkeleteBoi Picopat Katılım 12 Eylül 2020 Mesajlar 149 Yer Türkiye/Bilecik Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2020 #22 Pofuduk0806 dedi: ? Genişletmek için tıkla... Böyle tipler sallamayı çok sever aynısını Rampage, Gamepower gibi markalara da yapıyorlar .
Pofuduk0806 dedi: ? Genişletmek için tıkla... Böyle tipler sallamayı çok sever aynısını Rampage, Gamepower gibi markalara da yapıyorlar .
enonertetanem Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Ağustos 2020 Mesajlar 5.871 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2020 #23 DustySkeleteBoi dedi: Stokları gelirse almak istiyorum, alınır mı sizce? Stoklar geldiğinde Gamepower Ogre'mi satıp alacağım. Genişletmek için tıkla... Kaç TL'ye alacaksın?
DustySkeleteBoi dedi: Stokları gelirse almak istiyorum, alınır mı sizce? Stoklar geldiğinde Gamepower Ogre'mi satıp alacağım. Genişletmek için tıkla... Kaç TL'ye alacaksın?
Kayseri Mantısı Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 11.740 Makaleler 5 Çözümler 163 6 Kasım 2020 #24 @DustySkeleteBoi Sen o çöpü almaya kararlısın. James Donkey gömünce ben bir şey kazanmıyorum. Sorduğum soruya hala cevap vermedin. enonertetanem dedi: Kaç TL'ye alacaksın? Genişletmek için tıkla... 400 TL sanırım.
@DustySkeleteBoi Sen o çöpü almaya kararlısın. James Donkey gömünce ben bir şey kazanmıyorum. Sorduğum soruya hala cevap vermedin. enonertetanem dedi: Kaç TL'ye alacaksın? Genişletmek için tıkla... 400 TL sanırım.
enonertetanem Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Ağustos 2020 Mesajlar 5.871 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2020 #25 Kayseri Mantısı dedi: 400 TL sanırım. Genişletmek için tıkla... 200-250 TL'ye hayır demem de öyle bir klavyeye 400 TL verilmez.
Kayseri Mantısı dedi: 400 TL sanırım. Genişletmek için tıkla... 200-250 TL'ye hayır demem de öyle bir klavyeye 400 TL verilmez.
DustySkeleteBoi Picopat Katılım 12 Eylül 2020 Mesajlar 149 Yer Türkiye/Bilecik Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2020 #26 enonertetanem dedi: Kaç TL'ye alacaksın? Genişletmek için tıkla... Max 350TL'dir Hepsiburada'da stok yokken 270TL gözüküyor.
enonertetanem dedi: Kaç TL'ye alacaksın? Genişletmek için tıkla... Max 350TL'dir Hepsiburada'da stok yokken 270TL gözüküyor.
TÇB Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Kasım 2018 Mesajlar 11.524 Makaleler 2 Çözümler 17 6 Kasım 2020 #27 Öneri isteyip James Donkey alınmaz dediğimiz zaman alınır diyorsun. Çok biliyorsan neden soruyorsun? Git "JeymiS EşEk" ürünlerini al.
Öneri isteyip James Donkey alınmaz dediğimiz zaman alınır diyorsun. Çok biliyorsan neden soruyorsun? Git "JeymiS EşEk" ürünlerini al.
DustySkeleteBoi Picopat Katılım 12 Eylül 2020 Mesajlar 149 Yer Türkiye/Bilecik Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2020 #28 Kayseri Mantısı dedi: @DustySkeleteBoi sen o çöpü almaya kararlısın. James Donkey gömünce ben bir şey kazanmıyorum. Sorduğum soruya hala cevap vermedin. 400 TL sanırım. Genişletmek için tıkla... Tamam sen Bloody alabilirsin, istediğiniz markayı almakta özgürsünüz. TÇB dedi: Öneri isteyip James Donkey alınmaz dediğimiz zaman alınır diyorsun. Çok biliyorsan neden soruyorsun? Git "jeymis eşek" ürünlerini al. Genişletmek için tıkla... Sadece başkalarının fikirlerini almak istedim, klavye önerisi değil.
Kayseri Mantısı dedi: @DustySkeleteBoi sen o çöpü almaya kararlısın. James Donkey gömünce ben bir şey kazanmıyorum. Sorduğum soruya hala cevap vermedin. 400 TL sanırım. Genişletmek için tıkla... Tamam sen Bloody alabilirsin, istediğiniz markayı almakta özgürsünüz. TÇB dedi: Öneri isteyip James Donkey alınmaz dediğimiz zaman alınır diyorsun. Çok biliyorsan neden soruyorsun? Git "jeymis eşek" ürünlerini al. Genişletmek için tıkla... Sadece başkalarının fikirlerini almak istedim, klavye önerisi değil.
Kayseri Mantısı Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 11.740 Makaleler 5 Çözümler 163 6 Kasım 2020 #29 DustySkeleteBoi dedi: Sadece başkalarının fikirlerini almak istedim, klavye önerisi değil. Genişletmek için tıkla... Ciddiye almayacağın fikirleri neden istiyorsun?
DustySkeleteBoi dedi: Sadece başkalarının fikirlerini almak istedim, klavye önerisi değil. Genişletmek için tıkla... Ciddiye almayacağın fikirleri neden istiyorsun?
DustySkeleteBoi Picopat Katılım 12 Eylül 2020 Mesajlar 149 Yer Türkiye/Bilecik Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2020 #30 Kayseri Mantısı dedi: Ciddiye almayacağın fikirleri neden istiyorsun? Genişletmek için tıkla... Bir insan ürüne değil de markaya bakarak öneri yapıyorsa ben niye ciddiye almalıyım?
Kayseri Mantısı dedi: Ciddiye almayacağın fikirleri neden istiyorsun? Genişletmek için tıkla... Bir insan ürüne değil de markaya bakarak öneri yapıyorsa ben niye ciddiye almalıyım?