Ogre kullanıyorum, çöp. 619'u internet kafede kullandım, kötü.Kullanmadığınız veya denemediğiniz bir ürüne çöp demek öneri ise bende ronaldoyum.
Ogre kullanıyorum, çöp. 619'u internet kafede kullandım, kötü.Kullanmadığınız veya denemediğiniz bir ürüne çöp demek öneri ise bende ronaldoyum.
Kullanmadığınız veya denemediğiniz bir ürüne çöp demek öneri ise bende ronaldoyum.
Ogre kullanıyorum, çöp. 619'u internet kafede kullandım, kötü.
İnsanlar sana o fiyata başka ürünler öneriyor sen milleti tersliyorsun herkes bildiğini söylüyor madem milleti dinlemiceksiniz boş boş konular açmayın milletin zamanını çalmayın.
Aynen.Kullanmadığınız veya denemediğiniz bir ürüne çöp demek öneri ise ben de Ronaldo.
Aynen.
![]()
James Donkey - Şikayetvar
James Donkey şikayet, iletişim, James Donkey yorumları ve müşteri hizmetleri şikayetleri için tıklayın! James Donkey için yazılan tüm şikayet ve kullanı...www.sikayetvar.com
![]()
James Donkey şikayet, iletişim, James Donkey yorumları ve müşteri hizmetleri şikayetleri için tıklayın! James Donkey için yazılan tüm şikayet ve kullanı...www.sikayetvar.com
![]()
![]()
![]()
![]()
James Donkey 712 marka kulaklık sol taraf bozuk
James Donkey 712 kulaklık kullanıyorum. Son 2 aydır sol taraftan ses gelmiyor ve yüksek sesli bir şey açtığımda geliyor. Bunun sorunu nedir ve nasıl çözebilirim?www.technopat.net
James Donkey 619 Tuş basılı tutarken kesiliyor
Yaklaşık 3-4 hafta önce İnceHesap'tan JamesDonkey 619 aldım, yaklaşık 3 gün önce Apex Legends oynarken w, a, s, d tuslarına basılı tutarken kesiliyor ya da basmıyordu. sonra klavyenin arkasındaki kabloyu çıkartıp tekrar taktım ve düzeldi. Bugun tekrar aynı sorunu yaşadım ama cözümü var mıdır...www.technopat.net
Tamam hocam ben haksızım kapatalım isterseniz konuyu. James Donkey dışında önerdiğiniz klavyeler nedir maximum 350 TL'ye?
Tamam hocam ben haksızım kapatalım isterseniz konuyu. James Donkey dışında önerdiğiniz klavyeler nedir maximum 350 TL'ye?
Hayırlı olsun.Tamam hocam teşekkürler sanırım Redragon Dark Avenger alacağım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.