Rampage KB-R96 Ultimate RGB Metal Gövdeli Oyuncu Mekanik en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Kablolu Kulaküstü Kulaklık ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Kablolu Kulaküstü Kulaklık çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.
Hocam Ogre klavyeden 619 klavyeye geçmek istemenizin nedeni nedir? Sanırım forumda "bazı tiplerin" Gamepower'a kötü demesine rağmen aldınız ve kronik sorunları ile karşılaştınız
Rampage KB-R96 Ultimate RGB Metal Gövdeli Oyuncu Mekanik en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Kablolu Kulaküstü Kulaklık ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Kablolu Kulaküstü Kulaklık çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.
Hocam ogre klavyeden 619 klavyeye geçmek istemenizin nedeni nedir? Sanırım forumda "bazı tiplerin" Gamepower'a kötü demesine rağmen aldınız ve kronik sorunları ile karşılaştınız
Ondan değil hocam hala kullanıyorum sadece outemudan pek memnun kalmadım klavye zaten bozulursa o zaman alacağım sadece şimdiden klavye sormak istedim.