Hem burada hem Reddit'te güzel bir incelemesini gördüm. Yardımcı olacağını düşünüyorum. Gamepower çöpünden daha "reliable" görünüyor. Bu fiyattaki alternatiflerinin 619 modelinden çok fazla artısı olduğunu düşünmüyorum. Klavye ve mouse gibi çevre birimlerinde bütçe kısıtlıysa kullanıcının konforu daha önemli bana göre. Daha çok beğendiğini ve rahat kullanacağını düşündüğün modele yönelmeni öneririm.
Herkese merhaba öncelikle klavyeyi İncehesap'dan 230TL gibi iyi bir fiyata aldım. Klavye tek renk turuncu arkadan aydınlatmaya sahip ve parlaklığı diğer klavyeler gibi odayı aydınlatmıyor sadece tuşları aydınlatıyor ve parlaklığı oldukca yeterli seviyede. Ürün Gateron marka siyah switch...
Düşman demeyelim. Klavyesi hakkında çoğu kişiden kısa sürede sorun verdiğini ve sorun yaşadığında da teknik servis sıkıntıları yaşandığını duydum. Klavye gibi dayanıklı ve uzun ömürlü olması beklenen bir parçada dahi sık sorun yaşanması hoş değil. Monitörlerine kesinlikle karşıyım çünkü daha komplike bir ürün ve kaliteli kondansatör kullanılması önemli, şimdi ne idüğü belirsiz bir markada da buna güvenemezsin. İyi markaların monitörleri 5 yılı sorunsuz devirirken bu markaya yönelmek Hadron PSU almak gibi bir şey.
oksid bilişim denilen, dandik servisin çin'de merdiven altında üretilen ürünleri alıp üzerine marka bastığı aslında var olmayan bir marka. donanım arşivi'ndeki ufaklığın yaptığı incelemelere bakıp bu…
eksisozluk.com
Şahsen Razer kullansam da onu da mouse konusunda beğenmiyorum (klavyeleri sağlam ama). Garanti bitince Allah'a emanetsin, tıklama sorunları vb. çok yaygın. Benim eski kullandığım Lancehead Wireless modeli 2,5 yılda öldü. Sorunlar sürüklerken bırakma, çift tıklama, şişen batarya. Ve switchleri değiştirsen dahi, bataryayı istesen dahi alamıyorsun, bulamıyorsun. Adamlar resmen garanti bitince çöpe gitmesi için mouse yapmış.