James Donkey 619 vs Cooler Master Lite L

Lite L modeli öneririm. James Donkey'den daha kalitelidir. Ayrıca CM'nin geliştirdiği mekanik hisli switchlere sahip.

Akif Peköz'ün incelemesine bakabilirsiniz:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Lite L modeli öneririm. James Donkey'den daha kalitelidir. Ayrıca CM'nin geliştirdiği mekanik hisli switchlere sahip.

Akif Peköz'ün incelemesine bakabilirsiniz:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bana birçok forumda o fiyata neden membran klavye öneriyorsunuz diye tepki gösterip hatta bazen dozunu kaçırıp tersliyorsunuz ve burada gelmiş membran klavye öneriyorsun. Gerçekten ilginç bir yapınız var.

Gidip de 400 TL'ye membran klavye önermiyorum. Bu modellerin fiyatından haberiniz var mı acaba? Ortalama 200 TL. 200 TL'ye kaliteli, mekanik klavye varsa buyrun önerin. Ayrıca klavye dediğim gibi mekanik hisli.

Anladığım kadarıyla yok. Bakabilirsiniz.

Cooler Master Masterkeys Lite L - n11.com

Gidip de 400 TL'ye membran klavye önermiyorum. Bu modellerin fiyatından haberiniz var mı acaba? Ortalama 200 TL. 200 TL'ye kaliteli, mekanik klavye varsa buyrun önerin. Ayrıca klavye dediğim gibi mekanik hisli.
Dostum benim önerdiğim model 400 TL değildi. Benim önerdiğim model 250 TL ve siz bu fiyata klasik membran klavye alınmaz diyordunuz şimdi gelmiş 200 TL fiyata membran klavye öneriyorsun. Önerdiğin membran klavyenin de başarısız olduğunu vurgulamak istiyorum gerek tepki süresi gerek ergonomisi diğer kaliteli membran klavyelerden geri kalıyor.

Bana kalırsa Lite L modeli kendi fiyat segmentinde bayağı iyi bir seçenek. Gerçi henüz 1 gündür kullanıyorum ama fiyatına göre fena değil gibi sanki. Ki ben yurt dışından epey bir klavye, mouse vs. alıp denedim bu zamana kadar. Bu 100 - 200 liralık fiyat segmentindeki vasat switchlere sahip mekanik klavyelerden daha rahat bir kullanımı var gibi duruyor. Tabii bu konuda nihai bir karar vermek için bu klavyeyi de epey kullanmam gerekecek. :)

Senin önerdiğin modele 400 TL demedim. Okuduğunuzu anlamıyorsunuz. Veya çok hızlı okuyorsunuz, mesajları tane tane okuyup anlamaya çalışın. 400 TL klavye önerisine, gidip de 250 TL fiyatını hiç hak etmeyen klavye öneriyorsunuz. Konuyu açan kişinin ortalama bütçesi 200 TL. 200 TL'de bu klavyenin rakibi yok! G213 mü önereceksin? 300 TL klavye, o fiyata satılmasının sebebi RGB ve bilek desteği. Fiyatını zerre hak etmeyen bir model.

Acaba bu model neye göre, kime göre kötü oluyor? Hayatınızda kaç kere kullandınız da bu kanıya vardınız merak ettim doğrusu.

Öncelikle herkese teşekkürler. 2 klavyeninde inceleme videosunu izledim. James Donkey daha alınabilir bir model gibi geldi. Yazılım desteği, mekanik olması, kablonun örgülü olması, kablonun çıkartılabilmesi ve kablonun altın uçlu olması daha iyi bir seçenek gibi gözüküyor. Yanlış mıyım? :D

Son düzenleyen: Moderatör:
Yanlışsınız. Mekanik klavye, ama nasıl bir mekanik klavye? James Donkey, Everest gibi markalar mekanik klavye yazıp, LED koyar, satmaya çalışır. Tamamen kalitesiz bir model ve marka. @Nazım Paşa @Mr.Acar

Senin önerdiğin modele 400 TL demedim. Okuduğunuzu anlamıyorsunuz. Veya çok hızlı okuyorsunuz, mesajları tane tane okuyup anlamaya çalışın. 400 TL klavye önerisine, gidip de 250 TL fiyatını hiç hak etmeyen klavye öneriyorsunuz. Konuyu açan kişinin ortalama bütçesi 200 TL. 200 TL'de bu klavyenin rakibi yok! G213 mü önereceksin? 300 TL klavye, o fiyata satılmasının sebebi RGB ve bilek desteği. Fiyatını zerre hak etmeyen bir model.

Acaba bu model neye göre, kime göre kötü oluyor? Hayatınızda kaç kere kullandınız da bu kanıya vardınız merak ettim doğrusu.
Dostum öncelikle sana Türkçe kurallarından bahsedeyim. Gidip de 400 TL'ye membran klavye önermiyorum diyorsunuz bu cümlede karşılaştırma vardır. Yani bana burada sen gidip 400 TL'ye membran klavye öneriyorsun gibi imalı bir cümle kuruyorsun. Türkçe kuralları dersi bittiğine göre biraz da klavye dersi vereyim. Cooler master Lite L modelinde membran klavyelerin gecikme değerlerini düşürmek için herhangi bir teknoloji bulunmuyor. İkinci olarak tuşlar çok yüksekte ve bilek desteği yok. Bu yüzden uzun oyun deneyimleri sunamaz. Aynı zamanda G213 indirimli fiyatlarla 270 TL'ye kadar bulunabiliyor.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı