James Donkey 619 vs CM Masterkeys Lite L

Ön yargı ile kesinlikle yaklaşmadım. Gateron marka siyah switch olduğunu biliyorum. Cherry switch ile Gateron marka switch arasında gözle görülür derecede bir fark var mıdır?
Yok hocam sana demedim o kısmı :) Her switchin kendince farklılıkları vardır ama bunu anlamak çok kolay değil.

Cherry MX kopyasıdır Gateron switchler. Fark var tabii ki.
Hocam zaten Cherry MX serisi 1990'lu yıllardan beri üretilen ve bu türün belkide yaratıcı firmalarından. Diğer tüm switchler Cherry MX'in klonu olarak geçecektir bu demek olmuyor ki hepsi dandik. Gateron oldukça tatminkar ve başarılı bir anahtar türüdür. Cherry'den sonra tercih edilebilir kısacası :)

Outemu switchten Cherry MX'e geçtim. Gateron'u bilmesem de bu iki switch arasında baya fark var. Kalite her zaman fark ettirir. Benim de bu ikisi arasında önerim Cooler Master olur. Sırf mekanik diye kaliteden şaşmayın.

Klavye anahtarlardan oluşmaz sadece. James Donkey bir klavyenin anahtarlarında sorun olmasında gerek yok. Gerek malzeme kalitesi gerek iç elektroniği sizi yarı yolda bırakmaya çok elverişli. CM Lite L derim.

O sizin fikriniz. Klavye sadece switche göre değerlendirmez. Başarılı bulduğum bir model değil.
Doğrudur ve fikrinize de saygım sonsuz. Kullandığım bir ürün olmadığı için benimde çok bir fikrim yok. Konu hakkında bilgisi ve kullanan veya kullanmış birileri varsa yorum yapması daha doğru olacaktır.

NOT: Düzeltildi :)

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı