James Donkey 619 vs Cooler Master Lite L

Bilek desteği dediğiniz şey harici yerlerden 15-20 TL'ye alınabilecek bir şey. Gecikme süresi, gecikme süresi, gecikme süresiymiş... Bu klavyeyi kullanan kişinin milisaniyelik bir iş yapacağını hiç ama hiç sanmıyorum. Öyle olsaydı mekanik klavyelere yönelirdi ;) Klavye dersi vermeden önce, kime verdiğine bir bak derim. G213 fanı da bulduğumuza göre, önermeye devam edebilirsin.

Konudan uzaklaşmamak kaydıyla naçizane fikrimi belirtmek istiyorum. Bana kalırsa fazla pahalı olmayan bir membran klavye ile uzunca bir süre sıkıntısız devam edebilirsin. Çünkü eli yüzü düzgün en fiyatını hak eden mekanik klavye Hyper X Alloy FPS ama onun fiyatı da malum. Birkaç ay daha sabreder paramı toplarım diyorsan sana onu önerebilirim ama onun haricinde bu piyasaya yeni giren markalara biraz mesafeli ol derim. Çoğunun ürünleri ciddi manada kalitesiz ancak Youtube' de birkaç kanala viral verip kendilerini iyiymiş gibi tanıtıyorlar bu aralar.

@Jira arkadaşa çok takılma. Profesyonel oynadığı için kendini ekipman uzmanı sanıyor ama donanım konusunda zerre bilgisi yok. Daha önce de tartıştık onunla. Sadece farklı şeyler söyleyerek kendini öne çıkarmaya çalışıyor. Amacı da yardımcı olmak değil kendini öne çıkarmak.
200 TL bandında Lite L'in rakibi yoktur. James Donkey de kalitesiz, tercih edilmemesi gereken bir marka. Bahsedilen kanal da donanım incelemelerinde çuvallıyor gördüğüm kadarıyla.

Gecikme süresi yüksek diye duydum bu hissedilecek düzeyde mi?

Düzeltme: Hatalı yazım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sırf markalı bilek desteği olsun diye en alınmayacak seriler inatla önerilmiş. Kafalar pırıl pırıl...

Cooler Master Masterkeys Lite L kullanıyorum. Yine özelliklerini teker teker saymayacağım Akif'in incelemesi çok kaliteli. Ben de inceleme yapmıştım. Bu iki incelemeyi de incelerseniz ne diyeceğimi tahmin edebilirsiniz.
Cooler Master Masterkeys Lite L İncelemesi

Gerek Sosyal'de gerek başka bir yerde bir oturuşta 1000 kelimeye aşkın yazı yazıyoruz. Padsiz olmuyor gerçekten bilek baya bir ağrıyor. Ancak klavyeye pad almak için illa yanında satmalarına gerek yok.

Ben eski klavyemin (Everest KB-R88) padini kullanıyorum gayet rahat. Dışarıda en baba padı 30 liraya bulabilirsiniz. G213 her türlü alınmaz bir model.
1522442757314.png

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı