James Donkey 619 vs Cooler Master Lite L

Size zahmet bana Masterkeys bilek desteği linki atabilir misiniz?

Bende 200TL Fiyat bandında klavye almayı düşünüyorum. Kendi çapımda yaptığım araştırma sonucu Cooler Master Masterkeys Lite L Modelinin rakipsiz olduğunu anladım. Mekanik hissi sağlayan Memchanical anahtarlar ve 6 Şeritli RGB aydınlatması ile kaliteli markalarda olmayan özellikleri taşıyor. Örnek vermek gerekirse SteelSeries APEX100 Sadece mavi aydınlatmaya sahip ve ayni fiyattan satılıyor. APEX 150 ise RGB aydınlatmaya sahip olsada aralarında 100 TL fiyat farkı var.

Ek olarak Donanim ve Ekipmandan gram anlamayan bilindik youtube yayıncılarının MotoSpeed - James Donkey - Everest reklamları yüzünden bilgisiz kesim bu ürünleri kaliteli F/P ürünleri sanıyor. Ucuz olan her ürünün kaliteli olduğunu sanıyorlar. Bu Çin markaları ürünlerinin 50 milyon tıklama ömrü olduğunu söylüyor. Bunlar gram gerçeği yansıtmıyor. Bu Kalitesiz ürünlere para harcamak yerine güvenilir markaların kaliteli ürünlerine yönelmek daha mantıklı olacaktır.

Herkese sağolasın CM Masterkeys Lite L aldım. Şuan gayet memnunum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…