James Donkey 619S mi Gamepower Ogre mi?

Daha fazla  
Arkadaşlar 600 650 TL civarına klavye bakıyorum. Başlıkta belirttiğim gibi Gamepower Ogre Rgb ve James Donkey 619S arasında kaldım. Sizce hangisi daha iyi?
Sizin de önerileriniz varsa belirtirseniz sevinirim.

James Donkey 610s klavyesini bir müddet kullandım malzeme kalitesi iyi değil mesela benim klavye 4. ay kullanımımdan sonra wasd kısmı basmamaya başlamıştı garantiye yolladım Switch'leri değiştirip yolladılar. Gamepower Ogre klavyesinin kalitesini bilmiyorum ama.

Gamepower Ogre Rainbow kullanıyorum 11 aydır. Alırken çok araştırdım ve sorunlu denmesine rağmen İncehesap üzerinden satın aldım. Kendi hatamdan dolayı numpad kısmında ki "0" ve "." tuşu çalışmıyor sadece onun dışında geç basma, algılamama veya çift tıklama gibi hatalarla asla karşılaşmadım. Bana göre aldığın site iyi ve güvenilir olursa sorun yaşamazsın benim tecrübem bu belki de sadece şanslıyımdır.

619S Sağlam bir klavye modeli incelemesini yaptım ama ben 1 sene önce 239 TL'ye almıştım şu an o fiyatta tavsiye etmem. Buna bakabilirsiniz. Galax Stealth 03 Blue Switch RGB Aydınlatmalı Mekanik Oyuncu Klavyesi (KGS0314T1MR1BBK0-GLX) | Teknobiyotik Bugün İncehesap Gaming gecesi indirimlerini de bekleyebilirsiniz.
Şuan ki incehesap indirimlerinden zaten James Donkey 619S'i tercihime eklemiştim. Gaming gecesi indirimi olacağından haberim yoktu teşekkürler ederim haberdar ettiğin için.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı