Yang Mills
Hectopat
Daha fazla
Atar mısın lütfen ?
Zaten bu klavye üzerine konuşuyoruz yaJames Donkey 619S Sarı Aydınlatmalı Black/Red Switch İng Q USB Gaming 87 Tuş Mekanik Klavye - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Black klavyenin modeli hocalarım. James donkeyin her klavyesinde olan bir şey bu white versiyonu da olduğu içinJames Donkey 619S Sarı Aydınlatmalı Black/Red Switch İng Q USB Gaming 87 Tuş Mekanik Klavye - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
İlginç, klavye rengi olsa niye öyle yazmış, neyse.Black klavye rengi hocam.
Örnek olarak bu var, ama biraz tuzlu sanırım.Atar mısın lütfen ?
Hocam red switch olan modeli istediniz sandım.Zaten bu klavye üzerine konuşuyoruz yaArkadaş bu fiyata Rampage, Gamepower var demiş. Bende at dedim.
O zaman klavye mi kırmızı renk oluyor yoksa switch mi anlayamadım kusura bakmayın.Black klavyenin modeli hocalarım. James donkeyin her klavyesinde olan bir şey bu white versiyonu da olduğu için
Gaming gecelerinde incehesapta 219a düşmüştü o hocam. Aslına bakarsanız o fiyattan bile satılıyor. Ama switchlerini bizzat inceledim ve outemu değiller. Adam kandırıyorlar resmen. Merdiven altı switch kullanıp housingi kopyalayarak üzerine marka basmışlar. Yayı da leafi de metal değil plastik üstü kaplama.İlginç, klavye rengi olsa niye öyle yazmış, neyse.
Örnek olarak bu var, ama biraz tuzlu sanırım.
Gamepower Ogre RGB Kırmızı Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavye Fiyatları ve Özellikleri
Gamepower Ogre RGB Kırmızı Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavye en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.m.n11.com
Switch kırmızı klavye siyah hocam.Hocam red switch olan modeli istediniz sandım.
O zaman klavye mi kırmızı renk oluyor yoksa switch mi anlayamadım kusura bakmayın.
İlginç, klavye rengi olsa niye öyle yazmış, neyse.
Örnek olarak bu var, ama biraz tuzlu sanırım.
Gamepower Ogre RGB Kırmızı Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavye Fiyatları ve Özellikleri
Gamepower Ogre RGB Kırmızı Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavye en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.m.n11.com
Farklı ses gelmesi her klavyede oluyor hocam. Stabilizörle alakalı. Basit bir lube işlemi ile halloluyor. ancak yay sesi gittikçe artacak malesef. Üstelik ileride çift basma ve basmama da başlayacak. Şimdiden geçmiş olsun.Bende ogre var ancak yay sesi fazla geliyor ve sol Shift tuşundan sağdakinden farklı bir ses geliyor.
Gaming gecelerinde incehesapta 219a düşmüştü o hocam. Aslına bakarsanız o fiyattan bile satılıyor. Ama switchlerini bizzat inceledim ve outemu değiller. Adam kandırıyorlar resmen. Merdiven altı switch kullanıp housingi kopyalayarak üzerine marka basmışlar. Yayı da leafi de metal değil plastik üstü kaplama.
Switch kırmızı klavye siyah hocam.
Markaları belli zaten, sadece bu fiyatta Red Switch var diye attım.Bende ogre var ancak yay sesi fazla geliyor ve sol Shift tuşundan sağdakinden farklı bir ses geliyor.
İdefixde Trust Cada GXT 890 295e gelmişti. 2 buçuk saat dayandı 250lik stok. Ardından kayıplara karıştı klavyeMarkaları belli zaten, sadece bu fiyatta Red Switch var diye attım.
Bu klavye fiyata güzel sanırım.