James Donkey 619S'i nasıl buldunuz?

Hocam, JD'de Red Switch var, bunda blue.

Yine de JD iyi.

Model belirtmediğin için onu attım.
610 S Modelinde Brown da var. Content de o kadar kötü değil Hydra modelinde content vardı uzun süre kullananlar hatırlıyorum. Bu bütçeler de ideal diyebiliriz.

610 S Modelinde Brown da var. Content de o kadar kötü değil Hydra modelinde content vardı uzun süre kullananlar hatırlıyorum. Bu bütçeler de ideal diyebiliriz.
Hocam gerçek content de bu bütçe için iyidir. Ama gerçek koyabileceklerini sanmıyorum sorun orda. Kendi merdiven altı üretimleri olur gibi geliyor.

@Quanic "hahaha" atacağına sebebi ne olduğunu söyleyebilirdin.
Hocam arkadaş mesajını atarken ciddi değildi. Siz de ordaki mizahi yazıyı anlamayıp ciddi bir cevap verip techno hocamı etiketlemişsiniz. Komik geldiği için güldüm. Yanlış bir şey olduğunu düşünmüyorum şahsen dalga geçme amaçlı değildi.

Hocam arkadaş mesajını atarken ciddi değildi. Siz de ordaki mizahi yazıyı anlamayıp ciddi bir cevap verip techno hocamı etiketlemişsiniz. Komik geldiği için güldüm. Yanlış bir şey olduğunu düşünmüyorum şahsen dalga geçme amaçlı değildi.
Arkadaş orada mizah yaptığı hiç belli değil...

Hocam gerçek content de bu bütçe için iyidir. Ama gerçek koyabileceklerini sanmıyorum sorun orda. Kendi merdiven altı üretimleri olur gibi geliyor.
Yerden yere vurulacak kadar da kötü değil be F/P Gearbest, Aliekspress'de bu bütçelerde beğenmişler bayağı. Ülkemizde hem İncehesap.com ilgileniyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı