James Donkey 710 alınır mı?

Arda Soysal

Decapat
Daha fazla  
Herkese selam. Biraz bütçem var kendime bir kulaklık almak istiyorum hem müzik için hem oyun için iyi bir oyuncu değilim o kadar büyük bir oyuncu değilim iş görse yeterli müzik performansında öyle büyük basslar beklemiyorum biraz vursun sesi yüksek olsun yeterli bu özelliklere James Donkey 710 uyar mı veya 711 modelini de alabilirim bütçem 350 400 alınır mı?

Herkese selam. Biraz bütçem var kendime bir kulaklık almak istiyorum hem müzik için hem oyun için iyi bir oyuncu değilim o kadar büyük bir oyuncu değilim iş görse yeterli müzik performansında öyle büyük basslar beklemiyorum biraz vursun sesi yüksek olsun yeterli bu özelliklere James Donkey 710 uyar mı veya 711 modelini de alabilirim bütçem 350 400 alınır mı?
Evde 2 tane vardı, 2.5 sene kullandım, gayet güzel kulaklık. 3 sene oldu birini kardeşim hala kullanıyor, benimkini satıp Logitech G435 'e geçtim yaz başında. JD710 F/P olarak en iyilerinden birisi diyebilirim. Kullanıp da memnun olmayan çok az kişi gördüm.

Evde 2 tane vardı, 2.5 sene kullandım, gayet güzel kulaklık. 3 sene oldu birini kardeşim hala kullanıyor, benimkini satıp Logitech G435'e geçtim yaz başında. JD710 F/P olarak en iyilerinden birisi diyebilirim. Kullanıp da memnun olmayan çok az kişi gördüm.

Hocam ürünleri genellikle kronik problemli oluyor, önermiyorum.

Bir arkadaş grubu olarak 3-4 yıl kullandık. Hala çalışır durumdalar. Ped konusunda şahsen benimkilerde bir sorun yok fakat birkaç arkadaşımın pedlerinde soyulma vesaire olmuş.

711 olanını yaklaşık 2 yıl 9 aydır kullanıyorum. bu süre içinde kulaklık pedleri 2. senenin sonuna doğru garantisinin bitmesine 2 ay kala soyuldu fakat incehesap sitesinden aldığım için onlara gönderdim, pedleri değiştirip geri yolladılar. şuanda kafa bandının suni olan derisi pul pul dökülüp soyuldu. kozmatik olarak tabi ki parasına göre bir kulaklık fakat ses ile alakalı herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Mikrofonu da yeterli bu zamana kadar ses gitmeme problemi yaşamadım. tabi bu paraya bu kalite normal ama fps oyunları için bence yeterli bir kulaklık.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı