James Donkey 710 Hub bağlantı noktasında güç yüklenmesi hatası

Roger_Ted

Hectopat
Katılım
17 Şubat 2021
Mesajlar
102
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Bu kulaklığı yaklaşım 10 aydır kullanıyorum henüz 2. ayından beri kablosu kendi kendine dolanıyor. Son dönemlerde bu dolanma o kadar artmaya başladı ki her 20 dakikada bir kulaklığı düzeltmek zorunda kalıyordum. Doğal olarak da kablosunda deformasyonlar oluşmaya başladı artık ne zaman kulaklığı taksam "Hub bağlantı noktasında güç yüklenmesi hatası" alıyorum. BIOS pilini takıp çıkarmayı denedim bir işe yaramadı. Pek bir umudum olmasa da görüşleriniz var ise yardımcı olabilir misiniz?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu kulaklığı bende belki 3 seneden fazladır kullanıyorum kablo dolanması sorununu şöyle çözdüm, kablo çok fazla dolandığı zaman bilgisayardan çıkarın kulaklığı daha sonra USB kısmından tutup kulaklığı ters bir şekilde yere doğru serbest bırakın. Kulaklık yere değmesin havada dursun siz USB yerinden sallandırın. O şekilde tutun kendi kendine dönüp kablo dümdüz olacaktır. Kablo dolanması da çok nadir olmaya başlayacak.
 
Kablo çok fazla dolandığı zaman bilgisayardan çıkarın kulaklığı daha sonra, USB kısmından tutup kulaklığı ters bir şekilde yere doğru serbest bırakın. Kulaklık yere değmesin havada dursun ama siz tutmayın. O şekilde tutun kendi kendine dönüp kablo dümdüz olacaktır. Kablo dolanması da çok nadir olmaya başlayacak.
Normalde kulaklığı sizin dediğiniz gibi yapıp düzeltiyordum ama artık kabloda kırılmalar oluşmaya başladı ve takar takmaz bu hatayı alıyorum. Gerçekten boşu boşuna övülen ve aldığıma pişman ettiren bir ürün.
 
Normalde kulaklığı sizin dediğiniz gibi yapıp düzeltiyordum ama artık kabloda kırılmalar oluşmaya başladı ve takar takmaz bu hatayı alıyorum. Gerçekten boşu boşuna övülen ve aldığıma pişman ettiren bir ürün.
10-15 dolarlık kulaklık ne bekliyordunuz ki? Ben 3 seneden fazladır kullandığıma bile şaşkınım halen sağlam.
Tabi biraz da kullanıma bağlı siz kabloyu kırmayı başarmışsınız ben sürekli laptop taşıyorum ordan oraya bazen USB yerini oynatınca ses gidip geliyor onun dışında bir sorun yok.
 

Geri
Yukarı