James Donkey 710 mi? Bloody G528C mi?

SkyH85

Kilopat
Daha fazla  
Bu ikisi arasında kararsız kaldım James Donkey 710: Fiyat 219 TL Bloody G528C: Fiyat 239 TL. Tam olarak ne almalıyım ve lütfen sadece kulaklıkla ilgili olsun monitör SSD falan girmeyin ve James Donkey adında eşek var bu yüzden kötü gibi saçmalıklara girmeyin. Eğer daha iyi tavsiyeniz varsa yazabilir misiniz? Şimdiden teşekkürler.(50-250 TL bütçe var)

Not:Sahip olanlar veya sahip olanlardan bilenler yazarsa daha iyi olur

Son düzenleme:
Forumda genel olarak Çin Mali ürünleri önermiyoruz. Gamepower, JD, Rampage gibi. İndirim kovalamanızı tercih ederim, ben de bu bütçe de kulaklık arıyordum pek seçenek yok. Cooler Master CH321 aldım, kaliteli markaların giriş seviyesi. İtopya'dan indirim sayesinde 259 TL'ye geldi. Kısa ve öz, indirim kovalayıp kaliteli markaların giriş seviyesi kulaklıklarını düşürmeye bakın derim.

Forumda genel olarak Çin Mali ürünleri önermiyoruz. Gamepower, jd, Rampage gibi. İndirim kovalamanızı tercih ederim, ben de bu bütçe de kulaklık arıyordum pek seçenek yok. Cooler Master CH321 aldım, kaliteli markaların giriş seviyesi. İtopya'dan indirim sayesinde 259 TL'ye geldi. Kısa ve öz, indirim kovalayıp kaliteli markaların giriş seviyesi kulaklıklarını düşürmeye bakın derim.

İnceleyeceğim teşekkürler.
JD 710 kullanıyorum 7-8 saat kullansanız bile sıkıntı yapmıyor.7.1 özelliği tam 7.1 değil sanal 7.1 sorularınız varsa yanıtlayabilirim.

Beğenmeyen çok kişi gördüm sizce kullanışlımı Bloody bana kaliteli marka gibi geldide.

Forumda genel olarak Çin Mali ürünleri önermiyoruz. Gamepower, jd, Rampage gibi. İndirim kovalamanızı tercih ederim, ben de bu bütçe de kulaklık arıyordum pek seçenek yok. Cooler Master CH321 aldım, kaliteli markaların giriş seviyesi. İtopya'dan indirim sayesinde 259 TL'ye geldi. Kısa ve öz, indirim kovalayıp kaliteli markaların giriş seviyesi kulaklıklarını düşürmeye bakın derim.

Bu kulaklığı görmüştüm yorumlarda Cooler Master Türkiye adlı şirket söylemişti (3 kez gördüm). Pahalı diye es geçmiştim eksileri ve artıları neler? Uzun kullanımlı sürelerde terletiyor mu veya kulakları acıtıyor mu?
JD 710'a o fiyat fazla ben 150 iken almıştım.

Sıkıyor mu veya terletiyor mu? İyi ses kasılıyor mu? Kaç aydır veya yıldır sahipsiniz?
JD 710 ince hesap Gaming geceleri oluyor cuma günleri 22:00'da onları takip edin bende Gaming gecesinden ucuza almıştım.

Bugün cuma değil mi? 219 indirimli hali o zaman :O

Arkadaşların da önerdiği gibi gaming gecelerini takip etmenizi öneririm. Mesela 1 saat önce JD 712 modeli 300 stoğu 149 TL'den açtılar dakikalar içerisinde tükendi.

Gaming gecesi kampanyasında tükenmişti ama iade edilince olsa gerek stokta 2 adet var görünüyor. 289 TL'ye bence değer. Bütçeyi biraz artırabilirseniz güzel bir seçenek.

Son düzenleme:
Arkadaşların da önerdiği gibi Gaming gecelerini takip etmenizi öneririm. Mesela 1 saat önce JD 712 modeli 300 stoğu 149 TL'den açtılar dakikalar içerisinde tükendi.

Gaming gecesi kampanyasında tükenmişti ama iade edilince olsa gerek stokta 2 adet var görünüyor. 289 TL'ye bence değer. Bütçeyi biraz artırabilirseniz güzel bir seçenek.

Hocam 1 hafta beklecek miyim keşke bu konuyu 9'da açsaydım araştıcağıma :(

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı