James Donkey 710 mi? Bloody G528C mi?

SkyH85

Kilopat
Daha fazla  
Bu ikisi arasında kararsız kaldım James Donkey 710: Fiyat 219 TL Bloody G528C: Fiyat 239 TL. Tam olarak ne almalıyım ve lütfen sadece kulaklıkla ilgili olsun monitör SSD falan girmeyin ve James Donkey adında eşek var bu yüzden kötü gibi saçmalıklara girmeyin. Eğer daha iyi tavsiyeniz varsa yazabilir misiniz? Şimdiden teşekkürler.(50-250 TL bütçe var)

Not:Sahip olanlar veya sahip olanlardan bilenler yazarsa daha iyi olur

Son düzenleme:
Hocam 1 hafta beklecek miyim keşke bu konuyu 9'da açsaydım araştıcağıma :(
Çok acelesi yoksa beklemeye değer. 712 modeli bile sizin alacağınız 710 modelinden daha iyi ve daha uygun. Her hafta ucuza kulaklık oluyor zaten hangi model olduğu açıklanınca indirim başlayana kadar araştırmaya vaktiniz de olur.

Bu kulaklığı görmüştüm yorumlarda Cooler Master Türkiye adlı şirket söylemişti (3 kez gördüm). Pahalı diye es geçmiştim eksileri ve artıları neler? Uzun kullanımlı sürelerde terletiyor mu veya kulakları acıtıyor mu?

Sıkıyor mu veya terletiyor mu? İyi ses kasılıyor mu? Kaç aydır veya yıldır sahipsiniz?

Bugün cuma değil mi? 219 indirimli hali o zaman :O

Cooler Master'ı daha bugün kullanmaya başladım. Mikrofonu bu fiyat segmentine göre kaliteli, kafana taktığında kaliteyi ve rahatlığı hissediyorsun. Çok uzun süreli kullanım şuan için deneyimlemediğim için bir şey söylemeyeyim.

James Donkey fena değil ama 150 veya 160 TL anca ucu ucuna hak eder. Kulaklığın pedleri evet geniş ama malzemesi kötü ve kulağı boğuyor. Hiç çıkarmadan 8 saat takabilen arkadaşı tebrik ederim. Kendisi hakkında ki görüşlerim 150 TL için şöyle.

İyi yanlar:
Kablosu kalın ve kopacağını sanmam pek.
Pedleri fena değil ama ben Çin işiyim diye bağırıyor.
Sesi fiyatına göre gayet iyi sayılır.
USB laptop kullananlar için avantaj.

Kötü yanlar:
Kulak pedinin boyası dökülüyor.
Uyumluluk sorunu olabiliyor.
Kulaklık ağır ve kafaya baskı yapıyor.
Kulağa iz yapıyor.
Garanti durumu Allah'a emanet.
Dip ses olabiliyor.
Işığı sönmüyor.

150 TL'ye fena değil.

James Donkey fena değil ama 150 veya 160 TL anca ucu ucuna hak eder. Kulaklığın pedleri evet geniş ama malzemesi kötü ve kulağı boğuyor. Hiç çıkarmadan 8 saat takabilen arkadaşı tebrik ederim. Kendisi hakkında ki görüşlerim 150 TL için şöyle.

İyi yanlar:
Kablosu kalın ve kopacağını sanmam pek.
Pedleri fena değil ama ben Çin işiyim diye bağırıyor.
Sesi fiyatına göre gayet iyi sayılır.
USB laptop kullananlar için avantaj.

Kötü yanlar:
Kulak pedinin boyası dökülüyor.
Uyumluluk sorunu olabiliyor.
Kulaklık ağır ve kafaya baskı yapıyor.
Kulağa iz yapıyor.
Garanti durumu Allah'a emanet.
Dip ses olabiliyor.
Işığı sönmüyor.

150 TL'ye fena değil.
Hocam haklısınız bazen rahatsız ediyor ama ben 2-3 saat ara veriyordum yazmayı unutmuşum :D Sadece oyunlarda ve şarkı dinlerken kullanırım ben internette gezerken çıkartırım.

Cooler Master eğer bir indirim gelmesse almayacağım zaten 320 TL çok fazla eğer indirim gelmesse listemden sildim, James Donkey 712'ye bu hafta indirim gelmezse onu da almayacağım. James Donkey 710 220 TL'ye değmez demiş herkes ona da 170 TL altına inmesse almayı düşünmüyorum. Tek seçenek Bloody kalıyor A101 Online'a indirim geliyor mu ona göre bekliyeyim 250 altı bir tık üstüde olabilir tercihiniz var mı? Ve bir ürün dikkatimi çekti "Frisby FHP-G1414B kulaküstü oyuncu kulaklıklığı" 95 lira kalitesiz gibi ama 200 yorum ve çoğu beğenmiş Hepsiburada'da, fiyat performans ürünü galiba.

Arkadaşlar ani bir değişikle bütçem 200-400 arası çıktı :D 200-400 arası kulaklık önerisi olan var mı?
Cooler Master almayı düşünüyorum.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı