James Donkey 710 varken HyperX Cloud Alpha satın alınır mı?

• Konuyu başlatan spex
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 6
  • Görüntüleme 1.085

spex

Megapat
Daha fazla  
Öncelikle selamlar :)

Bir oyuncu olarak benim için ana kriter bilgisayar kulaklığı ve şu an James Donkey 710'a sahibim fakat kabloları artık aşındı kablonun üstünde 3,4 tane bant var yani konfor da bir hayli önemli tabii bu yüzden HyperX'in adını da çok duydum sizce alınır mı bu kulaklığı yardımlarınız için teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bir oyuncu olarak benim için ana kriter bilgisayar kulaklığı ve şu an James Donkey 710'a sahibim fakat kabloları artık aşındı kablonun üstünde 3,4 tane bant var yani konfor da bir hayli önemli tabii bu yüzden HyperX'in adını da çok duydum sizce alınır mı bu kulaklığı yardımlarınız için teşekkürler.
Merhaba. Ne zamandır JD 710'u kullanıyorsunuz acaba?

HyperX ile James Donkey'i karşılaştırmakta biraz garip olmuş. İki marka arasında kalitede dağlar kadar fark var.
Alpha değilde Cloud 2 daha iyidir bence
Alpha daha iyi bir kulaklık.

HyperX ile James Donkey'i karşılaştırmakta biraz garip olmuş. İki marka arasında kalitede dağlar kadar fark var.

Alpha daha iyi bir kulaklık.

Burda karşılaştırma yok.

Sadece çalışan ve kötü olmayan kulaklık var bu bozulduğunda mı yeni kulaklığa geçilmeli anlamı vermiştim ama :D

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı