En ucuz Galax Sonar 02 RGB 7.1 Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Galax Sonar 02 RGB 7.1 Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
712 kullandım. Ses kalitesi bayağı iyi. Dışardaki sesi biraz alıyor. Rahatlık iyi ama yazın terleme yapıyor. RGB'ler mükemmel zaten. Aralarında en üst seviye olan 712. ben 712 öneririm.
En ucuz Galax Sonar 02 RGB 7.1 Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Galax Sonar 02 RGB 7.1 Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
712 kullandım. Ses kalitesi bayağı iyi. Dışardaki sesi biraz alıyor. Rahatlık iyi ama yazın terleme yapıyor. RGB'ler mükemmel zaten. Aralarında en üst seviye olan 712. ben 712 öneririm.
Hayır hocam. Aşırı pişman hissettim ben Gamepower hiç sevmiyorum zaten. Aktif olarak Arctis 3 kullanıyorum. Bence Gamepower yerine Arctis 1 falan alınabilir ama ben sorusunu cevapladım. Gamepower hiç sevmem.
Kullanmadığınız bir ürün hakkında sadece şikayetvar üzerindeki şikayetleri okuyarak önyargı edinmek çok kötü bir şey umarım bu alışkanlığınızı yıkabilirsiniz iyi forumlar.
@Cuteaa@Kyrie Irving
712 de yazılım varmış ekstra para verip almak mantıklı mı?
Zaten Valorant oynayacağım genelde, mikrofon yeterli olsa ve sesleri normal verse benim işimi görür.
Son olarak git al dediğiniz nedir?