Daha fazla
Dediğim gibi ben 710 kullanıyorum uzun süredir gayet memnunum 1-2 arkadaşıma da aldırdım onlarda memnun, 712 hakkında çok bir bilgim yok ama 710'unda yazılımı mevcut.
5 ay önce amazon üzerinden Rampage aldim, ilk önce ışık arızalandı daha sonra örme kablo olduğu halde kabloda temassizlik vardi, neyseki amazon geri iade aldı.Hayır hocam. Aşırı pişman hissettimben Gamepower hiç sevmiyorum zaten. Aktif olarak Arctis 3 kullanıyorum. Bence Gamepower yerine Arctis 1 falan alınabilir ama ben sorusunu cevapladım. Gamepower hiç sevmem.
Hiç bir ürün kusursuz değil ki?
Gamepower'ın düşük bütçedeki kulaklıkları cidden kötü, deneme fırsatı elime geçmişti zamanında.5 ay önce amazon üzerinden gamepower aldim, ilk önce ışık arızalandı daha sonra örme kablo olduğu halde kabloda temassizlik vardi, neyseki amazon geri iade aldı.
Uzun süredir kullankyorum. benimkinin pedlerinin lastik kaplaması soyuluyordu elle tam soydum makineye attım yıkadım. Daha rahat oldu terletme yapmıyor. Ses kalitesi oldukça iyi.712 kullandım. Ses kalitesi bayağı iyi. Dışardaki sesi biraz alıyor. Rahatlık iyi ama yazın terleme yapıyor. RGB'ler mükemmel zaten. Aralarında en üst seviye olan 712. ben 712 öneririm.
Hocalarım pedleri hiç rahst görünmüyor.
Bu modeli tavsiye ederim:
![]()
GameNote H2002D Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz GameNote H2002D Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! GameNote H2002D Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Önceliğim USB almakBu ürün Galax olandan da JD çöpünden de iyidir ben de bunu öneriyorum.
5 ay önce Amazon üzerinden Rampage aldim, ilk önce ışık arızalandı daha sonra örme kablo olduğu halde kabloda temassizlik vardi, neyse ki Amazon iade aldı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.