James Donkey 710 vs 711 vs 712

Dediğim gibi ben 710 kullanıyorum uzun süredir gayet memnunum 1-2 arkadaşıma da aldırdım onlarda memnun, 712 hakkında çok bir bilgim yok ama 710'unda yazılımı mevcut.

5 ay önce amazon üzerinden Rampage aldim, ilk önce ışık arızalandı daha sonra örme kablo olduğu halde kabloda temassizlik vardi, neyseki amazon geri iade aldı.

Son düzenleme:
Teknobiyotik'ten ürün almayın bu arada satış sonrası yok adamlarda. Google yorumlarından görebilirsiniz pişman olmayın sonra. Bende ürün alacaktım vazgeçtim. Ben de Bloody G528C var 7.1 kulaklık ses kalitesi falan güzel. Bunu önerebilirim. Mikrofonu da güzel. En son güncel bir yazılım yayınladılar bu yazılımla daha iyi oluyor ses kalitesi falan.

5 ay önce amazon üzerinden gamepower aldim, ilk önce ışık arızalandı daha sonra örme kablo olduğu halde kabloda temassizlik vardi, neyseki amazon geri iade aldı.
Gamepower'ın düşük bütçedeki kulaklıkları cidden kötü, deneme fırsatı elime geçmişti zamanında.

Uzun süredir kullankyorum. benimkinin pedlerinin lastik kaplaması soyuluyordu elle tam soydum makineye attım yıkadım. Daha rahat oldu terletme yapmıyor. Ses kalitesi oldukça iyi.

Bu ürün Galax olandan da JD çöpünden de iyidir ben de bunu öneriyorum.

5 ay önce Amazon üzerinden Rampage aldim, ilk önce ışık arızalandı daha sonra örme kablo olduğu halde kabloda temassizlik vardi, neyse ki Amazon iade aldı.

Hocam Rampage veya Gamepower almayın ikisini de denedim Rampage pedleri çok kulak acıtıyor Gamepower rahat geldi ama ses kalitesini sevemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…