James Donkey 710 vs 711

Hocam @Tolga TTOUG Yesilyurt'a katılıyorum. Bütçenize uygun james donkey 710 var ben kullanıyorum şu anlık bir sıkıntısı yok ses kalitesi, mikrofon kalitesi güzel ve 711 ile 710 arasında tek fark görünümüdür. 710'u öneririm kablosu birazcık sıkıntı, hakkında bir sürü video var izleyin aklınıza yatar ise alabilirsiniz. Birde insanlar şunu anlamıyor kulaklığa ihtiyacınız var ve bütçeniz belli ise o bütçeyi artıramıyorsunuzdur. Zaten üstüne para koyabilseniz bunu belirtirsiniz diye düşünüyorum.

Arkadaşlar sizin sinirinizi anlayamıyorum 1 senedir James Donkey 711 modeli kulaklığı kullanıyorum PUBG ve birçok oyunda çok iyi ses kasıyorum tamam belki kulaklık diğer markalar gibi sağlam materyal kullanmamış hafif dandik durabilir ama 1 senelik görüşüme göre kulaklık fiyatına göre çok iyi alınabilecek bu benim deneyimime göre görüşüm tabii.

İkinizde aynı lafları geveleyip duruyorsunuz. Yok, para biriktir alırsın. Yok, kaliteli bir kulaklık alın falan. Uzatmayın da söyleyin arkadaşa ne alsın? Söyleyemezsiniz tabii. Çünkü bu fiyat bazında daha iyi bir kulaklık yok. Ben 710 kullanıyorum ve gayet memnunum. Uzun lafın kısası marka fanlığı yapmayın.

Ama şimdilik memnunsun. 2 ay sonra gelip "kulaklıktan ses gelmiyor" diye konu açarsınız. Üstelik neden şikayeti bol olan bir ürün alsın? Azıcık biriktirip daha iyi bir şey almak daha mantıklı değil mi?

Ama şimdilik memnunsun. 2 ay sonra gelip "kulaklıktan ses gelmiyor" diye konu açarsınız. Üstelik neden şikayeti bol olan bir ürün alsın? Azıcık biriktirip daha iyi bir şey almak daha mantıklı değil mi?
Hocam şimdi tabii ki para biriktirip daha kaliteli daha güzel bir şey alması en doğrusu ancak konuyu açan arkadaş diyor ki zaten 100 TL den 170 TL ye artırmış bütçesini ve şimdi bir kulaklık almak istiyor. Onun isteklerine göre şuan en mantıklısı jd710 ya da 711.

İkinizde aynı lafları geveleyip duruyorsunuz. Yok, para biriktir alırsın. Yok, kaliteli bir kulaklık alın falan. Uzatmayın da söyleyin arkadaşa ne alsın? Söyleyemezsiniz tabii. Çünkü bu fiyat bazında daha iyi bir kulaklık yok. Ben 710 kullanıyorum ve gayet memnunum. Uzun lafın kısası marka fanlığı yapmayın.
Ben de aldım aynı kulaklığı bu konuyu açmamdan 2-3 gün sonra. Kulaklık mükemmel, gerek mikrofon gerek ses kalitesi gayet güzel.
Kulaklığı aldım arkadaşlar yaklaşık 1 ay oluyor kulaklık gayet güzel. Teşekkürler.

Bir ürünü daha pahalı bir ürünle karşılaştırıp da birine kalitesiz diğerine kaliteli demeni cahilliğine veriyorum. O fiyattaki kulaklık kendi fiyat bazında kalitelidir. Fiyat artınca daha kaliteli ürünler tabii ki vardır.

Bir ürünü daha pahalı bir ürünle karşılaştırıp da birine kalitesiz diğerine kaliteli demeni cahilliğine veriyorum. O fiyattaki kulaklık kendi fiyat bazında kalitelidir. Fiyat artınca daha kaliteli ürünler tabii ki vardır.

Kardeşim o fiyata Trust marka kulaklıklar var, daha kaliteli. Bunu demeni bilgisizliğine veriyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bütün alanlar açmıyor ama bazıları da düzgün kullanıyor acanların kısmı Max %10, 15'dir ve cogu jak girisinde sıkıntı var diyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı