James Donkey 711 mikrofon ses az

emirhank07

Decapat
Daha fazla  
James Donkey 711 kulaklığın mikrofonundan ses az geliyor. Bu kulaklığın kendi sorunu mu yoksa garantiye göndermeli miyim?

Bende de aynı kulaklık var böyle bir sorun. Mikrofonu ağzınıza yakın tutuyorsunuz değil mi?
evet.

peace kullandığımda cızırtı artıyor.

O zaman

O zaman yüksek seslerde cızırtı yapmayacak bir mikrofon alın. James Donkey 711 zaten çok kaliteli bir ürün değil. Çok yüksek bir performans beklememeniz gerekiyor.
fakat sesim ciddi anlamda gelmiyor denecek kadar az sanki battaniyenin altından konuşuyormuş gibi

Kayıt aygıtlarından ve Discord'dan sesi fullediyseniz ekstra yankı ve gürültü engelleyici bir özelliklik olup olmadığını kontrol edin. Daha sonrasında YouTube üzerinden James Donkey 711 mikrofon testlerine bakın. Sizinkinden kaliteli alan varsa garantiye gönderip durumu belirtin.

Aynı sıkıntı bende de vardı ramak kalmıştı yeni kulaklık almama. Sonra dedim şunun uygulamasını yükleyip ordan bakayım. Uygulamadan mikrofon kısmında sesi fulledim ve düzeldi. Denemediysen bu çözümü, deneyebilirsin.

Aynı sıkıntı bende de vardı ramak kalmıştı yeni kulaklık almama. Sonra dedim şunun uygulamasını yükleyip ordan bakayım. Uygulamadan mikrofon kısmında sesi fulledim ve düzeldi. Denemediysen bu çözümü, deneyebilirsin.
denedim yine de işe yaramadı.

discordunuz varsa atar mısınız ordan iletişime geçeyim.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı