500 hacı amacım zaten alayım 600 yıl kullanayim ya da bunlarla x cloud 2 yi karsilastirmiyorum Miki 2 yıl falan götürsün ses kalitesini beğeniyorum medusayi denedimİkisi de birbirinden beter. Bütçeniz ne?
Ses ve malzeme kalitesi açısından hangisidir? +150 TL verip Medusa alırsam ne gibi ayricaliklarim olacak? Cevaplarsanız sevinirim.
AOC GH200 alın, Medusa'nın ses kalitesi o kadar da iyi değil merak etme ben de deneyimledim.500 hacı amacım zaten alayım 600 yıl kullanayim ya da bunlarla x cloud 2 yi karsilastirmiyorum Miki 2 yıl falan götürsün ses kalitesini beğeniyorum medusayi denedim.
Gelen geçen bunu ve game note ı öneriyordu ben de daha yeni parçalar diye isinamiyorum onlaraHiçbirisi. Mpow Air SE bakın.
Gh300ü 550 den almadım itopyadan şimdi kaç oldu kim bilir tek USB li bir kulaklık olsa iyi olur şu an kinde hem ledini USB ye takıyorum hem mic hem ses girişi can sıkıcıAOC GH200 alın, Medusa'nın ses kalitesi o kadar da iyi değil merak etme ben de deneyimledim.
Gelen geçen bunu ve Game Note'ı öneriyordu ben de daha yeni parçalar diye isinamiyorum onlara.
USB'li olarak size Lenovo Lecoo HT401 ve Gamenote H2029U öneririm.Gelen geçen bunu ve game note ı öneriyordu ben de daha yeni parçalar diye isinamiyorum onlara
Gh300ü 550 den almadım itopyadan şimdi kaç oldu kim bilir tek USB li bir kulaklık olsa iyi olur şu an kinde hem ledini USB ye takıyorum hem mic hem ses girişi can sıkıcı
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.