James Donkey 711 vs Gamepower Medusa

xedas89

Kilopat
Merhabalar. Forumlardaki ayrı görüşler nedeniyle kafam karışmış durumda. Bu karışıklığa son verme umudu ile bu konuyu açıyorum. Ziraat kartına taksit yapacağım için ya Vatanbilgisayar ya da İncehesap sitesinden satın almak zorundayım. Başlıkta belirttiğim iki kulaklık arasında kaldım fakat kafamı karıştıran bazı sorular var. Rampage ve Gamepower gibi markaları ciddi bir şekilde kötüleyen ve uzak durulması gerektiğini belirten bir kitle var.

Ben Rampage SNR-10 kulaklığını yaklaşık 4 yıldır kullanıyorum. 65 lira gibi bir fiyata alınan kulaklığa göre(şu an 100 civarı) ses kalitesinden memnunum ve son yılda derinin hafiften dökülmesi dışında en ufak bir sorunla bile karşılaşmadım. Nedir bu marka düşmanlığı anlamış değilim. Medusa tarafında şikayetler olmasıyla birlikte James Donkey kulaklığı kullananlardan şikayet görmedim. Bütçem en fazla 240. Yol gösterirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

James Donkey 711 Siyah 7.1 Surround Gaming Kulaklık - incehesap.com
Gamepower Medusa Siyah 7.1 Gaming Kulaklık - incehesap.com

Son düzenleyen: Moderatör:
James Donkey kulaklığın kalitesini bilmiyorum fakat Medusa oldukça iyi kaliteye sahip bir kulaklık. Tabi bütçeni arttırıp daha iyi kulaklıklar da alabilirsin;).

Marka düşmanlığı değil bu. Everest SGM X7 SGM X10 ve Gamepower bane kullandım. Sırasıyla 1 ay,2.5 ay ve 4 ay dayandılar. Şimdi Rival 110 kullanıyorum 1,5 senedir birşey yok. Herşeyi bir kenara bıraksak bile o fiyat bandında bir işe yaramayan 7.1'lere para verilmez. Önerim CoolerMaster MH320'dir.
Not: SGM X7'yi yere düşürdüğüm için bozuldu. Birazda benim hatam var.

Merhabalar. Forumlardaki ayrı görüşler nedeniyle kafam karışmış durumda. Bu karışıklığa son verme umudu ile bu konuyu açıyorum. Ziraat kartına taksit yapacağım için ya Vatanbilgisayar ya da İncehesap sitesinden satın almak zorundayım. Başlıkta belirttiğim iki kulaklık arasında kaldım fakat kafamı karıştıran bazı sorular var. Rampage ve Gamepower gibi markaları ciddi bir şekilde kötüleyen ve uzak durulması gerektiğini belirten bir kitle var.

Ben Rampage SNR-10 kulaklığını yaklaşık 4 yıldır kullanıyorum. 65 lira gibi bir fiyata alınan kulaklığa göre(şu an 100 civarı) ses kalitesinden memnunum ve son yılda derinin hafiften dökülmesi dışında en ufak bir sorunla bile karşılaşmadım. Nedir bu marka düşmanlığı anlamış değilim. Medusa tarafında şikayetler olmasıyla birlikte James Donkey kulaklığı kullananlardan şikayet görmedim. Bütçem en fazla 240. Yol gösterirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

James Donkey 711 Siyah 7.1 Surround Gaming Kulaklık - incehesap.com
Gamepower Medusa Siyah 7.1 Gaming Kulaklık - incehesap.com
1 ay daha bekle ama bunu al Cooler Master MasterPulse MH320 Profesyonel Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı | ITOPYA
İncehesap'da var mı bilmiyorum.

@Guts Teşekkür ederim. G501de karar kıldım. Siparişi verdim. Bir iki güne durumu buradan paylaşırım.
@xedas89 Rahatlık, ses kasma ve mikrofon açısından G437 ve G501 güzel seçim olur.
Hocam tavsiyen için teşekkür ederim. Kulaklığım dün geldi. Programı yeterli kişiselleştirmeyi sağlıyor. Ses kalitesi gayet güzel. Mikrofonu ise yayın, video kayıt yapılabilecek düzeyde net ve hassas. Dışarıya ses vermesi dışında bir sorun görmedim. İyi ki almışım. Tavsiye için tekrardan teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı