xedas89
Kilopat
Merhabalar. Forumlardaki ayrı görüşler nedeniyle kafam karışmış durumda. Bu karışıklığa son verme umudu ile bu konuyu açıyorum. Ziraat kartına taksit yapacağım için ya Vatanbilgisayar ya da İncehesap sitesinden satın almak zorundayım. Başlıkta belirttiğim iki kulaklık arasında kaldım fakat kafamı karıştıran bazı sorular var. Rampage ve Gamepower gibi markaları ciddi bir şekilde kötüleyen ve uzak durulması gerektiğini belirten bir kitle var.
Ben Rampage SNR-10 kulaklığını yaklaşık 4 yıldır kullanıyorum. 65 lira gibi bir fiyata alınan kulaklığa göre(şu an 100 civarı) ses kalitesinden memnunum ve son yılda derinin hafiften dökülmesi dışında en ufak bir sorunla bile karşılaşmadım. Nedir bu marka düşmanlığı anlamış değilim. Medusa tarafında şikayetler olmasıyla birlikte James Donkey kulaklığı kullananlardan şikayet görmedim. Bütçem en fazla 240. Yol gösterirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
James Donkey 711 Siyah 7.1 Surround Gaming Kulaklık - incehesap.com
Gamepower Medusa Siyah 7.1 Gaming Kulaklık - incehesap.com
Ben Rampage SNR-10 kulaklığını yaklaşık 4 yıldır kullanıyorum. 65 lira gibi bir fiyata alınan kulaklığa göre(şu an 100 civarı) ses kalitesinden memnunum ve son yılda derinin hafiften dökülmesi dışında en ufak bir sorunla bile karşılaşmadım. Nedir bu marka düşmanlığı anlamış değilim. Medusa tarafında şikayetler olmasıyla birlikte James Donkey kulaklığı kullananlardan şikayet görmedim. Bütçem en fazla 240. Yol gösterirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
James Donkey 711 Siyah 7.1 Surround Gaming Kulaklık - incehesap.com
Gamepower Medusa Siyah 7.1 Gaming Kulaklık - incehesap.com
Son düzenleyen: Moderatör: