Merhaba, bugün sizlerle 1 yıllık James Donkey 711 tecrübelerimi aktaracağım. Yorumlarım objektif olacaktır yeri geldiğinde över gömerim.
*Tasarım: Tasarımı bana göre şık bir kulaklık ışığı fazla ve kapanamıyor. Ve LED çıkışı belli oluyor ama karanlıkta güzel duruyor. 10/7.
*Rahatlık: Kulak pedleri ne çok yumuşak ne sert tam ayarında. Pedler kulağımı tam sarıyor. Fakat 1. yıla geldiğimde soyulmalar başladı pedlerde bu kötü bir yanı. Büyük bir kulaklık fakat takınca hissetmiyorsun fazla. 10/7.
*Ses kalitesi: Ses kalitesi fiyatını hak ediyor. Bası az sesi fazla. 7.1'e gelecek olursak sanal 7.1 var ve iyi değil ama oyunlarda etkisi var ve sesi dışarı veriyor. Oyunlarda ses kasmada çok üzmedi ama üst düzey performans beklemeyin.
*Mikrofon kalitesi: Mikrofonu çok iyi değil kötü de değil üzmez. Sesi az sövüşlerde bası güzel etkili mikrofonu uzun olsaydı daha iyi olurdu ve mikrofonu çok fazla hareket ettiremiyoruz. Ve ucundaki ışık rahatsız ediyor. Zaten kulaklık üzerindeki LED'lerle aynı renk değil saçmalık. 10/5.
Gelelim sonuca kulaklık alınabilir düzeyde. Eksikleri var ama çok artı yönü yok. Bu ekonomide bu fiyata tercih edilebilir. Fiyat aralığında göre fena değil daha iyisi eminim vardır. 1 yıldır teknik sorunu olmadan kullandım bakalım ilerleyen süreçte olacak mı bilmiyorum. İlerleyen süreçte bozulur ve yeni kulaklık arayışına girersem ilk tercihim olmaz. Alınır pişman etmez ama yenisini almaya kalkınca ilk tercih olmaz düşüncesindeyim.