James Donkey 712 kulaklık çalışmıyor

BthnKnbr

Hectopat
Katılım
31 Aralık 2020
Mesajlar
31
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
9 Şubat'ta JD 712 kulaklık aldım ve bugüne kadar hiçbir sorunu yoktu. Bugün sabah kalktığımda Discord'dan karşıya sesim gitmiyor. Ses kartını biraz kurcaladıktan sonra kulaklığa bağlı kabloyu biraz sağa doğru bastırdığım zaman sesim gidiyor, bıraktığım zaman ise sesim gitmiyor / sürekli olarak patlıyor. Bunu kendim düzeltebilir miyim yoksa garantiye mi göndermem gerekiyor? Trendyol'dan 280 TL'ye satın almıştım.
 
9 şubat'ta jd 712 kulaklık aldım ve bugüne kadar hiçbir sorunu yoktu. Bugün sabah kalktığımda Discord'dan karşıya sesim gitmiyor. Ses kartını biraz kurcaladıktan sonra kulaklığa bağlı kabloyu biraz sağa doğru bastırdığım zaman sesim gidiyor, bıraktığım zaman ise sesim gitmiyor / sürekli olarak patlıyor. Bunu kendim düzeltebilir miyim yoksa garantiye mi göndermem gerekiyor? Trendyol'dan 280 TL'ye satın almıştım.

Temassızlık var garantiye gönderin.
 
Garantiye gönder.
James Donkey 710 kullandım. Kablo dolanıyor, mikrofon çalışmıyor bir sürü rahatsız edici sorun ile karşılaştım. Sana önerim iade edip paranı farklı bir kulaklığa vermen.
 
Peki garantiye nasıl gönderebilirim? İnternetten sipariş ettim ve garanti belgesinin üstünde ki adres bulunduğum yerden çok uzakta.
 

Geri
Yukarı