James Donkey 712 mikrofon çalısmıyor

AurOuz

Hectopat
Katılım
23 Eylül 2020
Mesajlar
13
Bayram sonu eve geldigimde kulaklıgın mikrofonun (James Donkey 712) calısmadıgını fark ettim bayramdayken misafirin falan oynadıgını düsündüm fakat WO Mic ile eskiden sesim geliyordu. Fark ettim ki onunla başladığımda da ses gelmiyor hiçbir şekilde. Sürücüleri sildim yükledim güncellestirdim her şeyi denedim. Sorunun ne olabileceğini artık bilemiyorum size danısmak istedim. Sayın Technopat ailesi.
 
Mikrofon ayarlarından kapatmış olabilir misin acaba? Ses kayıt ile denedin mi kaydetmeyi yada başka bir kulaklık yada mic denedin mi? Dc de otomatik bazen kendi değişiyor mic öyle bir şey olabilir mi?
Bende de aynı model var 2 senedir kullanıyorum, herhangi bir sorun yaşamadım.
 
Düğmesi açık mı?

Açık hatta ses arttırma falan yeri açtım baktım bir kopuklukta yok.


Denedim yine aynı ses yok.

Mikrofon ayarlarından kapatmış olabilir misin acaba? Ses kayıt ile denedin mi kaydetmeyi ya da başka bir kulaklık ya da Mic denedin mi? DC de otomatik bazen kendi değişiyor Mic öyle bir şey olabilir mi?
Bende de aynı model var 2 senedir kullanıyorum, herhangi bir sorun yaşamadım.

Baktım ses kaydediciyi açtıgım an otomatik kapanıyor. Benim de 3.yılım bu kulaklıkla bugune kadar sorun yoktu fakat bir anda böyle oldu baska kulaklık yok fakat WO Mic uygulaması telefonu mikrofon olarak bagladıgımdada yine aynı şekil ses gelmiyor. Uygulamada ses geliyor olarak gözüküyor ama ayarlarda falan ses yok.
 

Geri
Yukarı