James Donkey alınır mı?

Alınmaz, kalitesiz ürünler üretiyorlar. Sebebi bu, dandik ürün üretirsen ucuz olur. Mesela SSD'lerinde yazılım yok, Firmware güncellemesi yok, içinde kullanılan bileşenler belli değil, kitapçığa bir şey yazıyorlar, içinde farklı bir şey çıkıyor.

Oyuncu ekipmanlarında da durum böyle, abuk subuk bir firma. Alınmaz diyoruz, bazı arkadaşlarımız konuşmaya başlıyor ben kullanıyorum sorun yok diye, açıklayayım: Sizin kullanıp sorun yaşamamanız kalitesiz olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Bozulduğunda da karşınızda adam gibi destek alamadığınızda ürüne çamur atmayın buraya konu açıp, sonra biz de ''Biz demiştik'' deyip geçiyoruz.

Zamanında SSD'sini almıştım almıştım. Kronik sorunu olduğu vs. söyleniyor, herkes çok şikayetçi ancak ben problemsiz kullanıyorum. Belki tek tük düzgünlerinden denk gelmiştir. Çok ucuza bulunursa alınabileceğini düşünüyorum ben de.

Bende 512 GB M2 SSD aldım 6 ay kadar önce 389TL'ye bir sıkıntı yaşamadım şu ana kadar ama arkadaşın dediği gibi belki sağlam birkaç üründen birisi denk gelmiştir.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı