James Donkey JD240 240GB alınır mı?

@Mete Yavuz Toysal Açılan konulara baktığımda evet, biraz sıcak çalışıyor. Isınması çok doğal. Full verimlilikte çalışamaz hiçbir şey. Son attığım konuda 53 dereceyi geçmemiş yük altında, ev ortamında belki bir tık daha sıcaktır ki maksimum çıkabileceği sıcaklık 70-80 derece arası. Sağlık verisi genelde yazmaya bağlı bir algoritmadan çıkarılır, o sebepten direkt baz alınmaması gerektiğini söyledim. %95'e gelince kıyamet koparıyorlar. Eğer SSD üzerinde aktif bir sistem varsa okuma yazma değerleri farklılık gösterebilir ancak yeni alımda 50MB/s değerleri görmek ürünün hatalı olduğunu kanıtlayabilir, o durumdan müzdarip 2-3 kişi gördüm sadece. Oysa bu ürün on binlerce sattı.

@Tolga Samet bu forumun değerli üyelerinden birisidir. RAM yongaları ve RAM'leri O.C. etme hakkında bilgileri, SSD yongaları ve bellek türleri hakkındaki bilgileri, genel olarak sistemi O.C. etme ya da Undervolt etme hakkındaki bilgileri ve konuları birçok kişiye yardımcı olmuş, olmaktadır.

1 sene önceki konuyu, sırf tartışma çıkartıp prim kasmak için hortlatmak hiç hoş değil. Üstüne üstlük başka bir forumda linç kampanyasına girişmek rezil bir durum:

Kimse bu forumda mesajlarıyla falan hava atmıyor, havalara girmiyor. Herkes herkesin kim olduğunu da gayet iyi biliyor, kimin faydalı ve kimin sadece laf yaptığını da idrak edebiliyor.

Üç beş kişi sırf prim kasacak diye, foruma ve kullanıcılara emeği çokça kez dokunmuş bir üyeyi yedirecek değiliz. Üstüne üstlük konuda küfür de edilmiş, konuyu hortlatan tarafından. Tam anlamıyla rezil bir durum. Ki küfür etmesi, bir senelik konuyu neden kaşıdığını da gösteriyor bize.

Kaldı ki BX500 hakkında savunduklarında bir yanlışlık ya da tutarsızlık göremiyorum. Sayısal veriler ile gelin. Çocukça başka forumlarda linç konuları açmayın!

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı