James Donkey marka monitor alınır mı?

Monitör konusunda bilgili değilim lakin Eşek Jeyms, GameBooster gibi etiket bastırıp ürün satan firmaların hiçbir ürünü alınmaz.
Ben arkadaşın dediği 23.8″ 180Hz 0.5Ms VA Panel Gaming Monitörü kullanıyorum 0 ölü pixel garantisiyle aldım 6 ay kadar oluyor şu ana kadar hiçbir sıkıntısını görmedim markayı savunmuyorum ama bende durum böyle burda şans faktörüde olabilir tabiki ama ne diyeyim.
 
Ben arkadaşın dediği 23.8″ 180Hz 0.5ms VA panel Gaming monitörü kullanıyorum 0 ölü pixel garantisiyle aldım 6 ay kadar oluyor şu ana kadar hiçbir sıkıntısını görmedim markayı savunmuyorum ama bende durum böyle burada şans faktörüde olabilir tabii ki ama ne diyeyim.

Ghosting falan oluyor mu? Ya da HDR modu duzgun calisiyor mu?
 
Ghosting falan oluyor mu? Ya da HDR modu duzgun calisiyor mu?
Kankam öncelikle 180hz'i sıkıntısız alıyorum, Aldığım zaman ölü pixel çıkmadı şimdide ölü pixel yok Ghosting konusundada evet monitörde küçük bi miktar ghosting var ama bunun anlaşılması bile çok zor, çok önemli birşey değil bence. HDR modu hakkında da ben çok kullanmadım birkaç kez açtım görüntüye gerçektende katkısı var kalite olarak en azından ben öyle hissettim diyebilirim HDR hakkında çok bilgim yok cs2 oynadığımda kullanmadım pek
 

Yeni konular

Geri
Yukarı