24'' modelini kullanıyorum ve alınmaz. Berbat bir görüntü kalitesi var, malzeme kalitesi çok kötü. Sıfır ölü piksel garantisi vermesine rağmen 5 tane ölü piksel çıktı, kısacası uzak durun.
En ucuz ViewSonic XG2405 24" 1 ms Full HD FreeSync IPS Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! ViewSonic XG2405 24" 1 ms Full HD FreeSync IPS Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 4.617,60 TL'den başlayan fırsatları yakala!
₺2000 Bütçede kesinlikle alınmaz. F/P Bir yanı kalmamış. Monitör alışverişleri için üç beş fazlasını verip Amazon.com.tr'den almanı tavsiye ederim. Ölü piksel, IPS glow gibi sorunlarla karşılaşırsan iade politikası olarak insanı hiç yormuyorlar. Hepsiburada'dan Alınan monitörde ölü piksel gibi mide bulandırıcı bir durum olursa iade edebilmek için kırk kakla atarsın.
Doğrudur, test etmedim. Sadece o fiyata başka seçenekleri de olduğunu göstermek için paylaştım. Malzeme kalitesi iyidir demedim. Hatta 27" için 1080p eğer çok yakından bakılırsa piksellerin gözükmesine sebep olabilir. Ama 240Hz için tek seçeneği bu, o fiyata.
Doğrudur, test etmedim. Sadece o fiyata başka seçenekleri de olduğunu göstermek için paylaştım. Malzeme kalitesi iyidir demedim. Hatta 27" için 1080p eğer çok yakından bakılırsa piksellerin gözükmesine sebep olabilir. Ama 240Hz için tek seçeneği bu, o fiyata.
ViewSonic XG2405 24" 144Hz 1ms (HDMI+Display) FreeSync Full en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Satıcılar farklı hocam, ürün aynı. Hepsiburada sitesinde bu ürünü satan 12 satıcı var. Hepsi farklı fiyat koyabiliyor, attığım ürünü alabilirsiniz sorun olmaz.