James Donkey monitör alınır mı?

Hocam en kötü ihtimalle 5k civarına çözebilir miyiz çünkü şuan hiç monitöre ekstra harcayasım yok.

@Michael_Kaiser hocam?

180Hz alın bütçede hiç değilse en iyisi olsun. Monitöre ekstra harcayacağınız geldiğinde de aldığınızı yan monitör yaparsınız.

165hz vardı zaten fark olsun diye 240 üstü istiyorum
Ne kadar para okadar köfte.

Ucuza haddinden fazla birşey isterseniz illaki o işten pek hayır gelmez. 240Hz ekranlardan birini almanız durumunda ne ile karşılaşacağınızı bilmiyorum ama 240Hz Viewsonic gibi düşük renk gamutu, koyu maviye çalan siyah tonu gibi şeyler için ihtimal var. Sonuçta ne panel bilgisi belli, ne ölçüm sonuçları var. Kaç FPS alacağınızı bilmediğiniz ekran kartı misali abartı olarak ama durum bu.

"Rengi isterse tüplü TV gibi olsun, tek derdim Hz." diyorsanız siz bilirsiniz. Biz burada paranız ile bildiğimiz ve iyi olanları almanızı istiyoruz sadece. Paneli ve uzun kullanım testleride olmayınca kronik sorunuda meçhul; G4X, G2412, G2SPU gibi 1 yılda sorunda çıkarabilirler sonuçta hiçbir fikrimiz yok hakkında.

Ucuza haddinden fazla birşey isterseniz illaki o işten pek hayır gelmez. 240Hz ekranlardan birini almanız durumunda ne ile karşılaşacağınızı bilmiyorum ama 240Hz Viewsonic gibi düşük renk gamutu, koyu maviye çalan siyah tonu gibi şeyler için ihtimal var. Sonuçta ne panel bilgisi belli, ne ölçüm sonuçları var. Kaç FPS alacağınızı bilmediğiniz ekran kartı misali abartı olarak ama durum bu.

"Rengi isterse tüplü TV gibi olsun, tek derdim Hz." diyorsanız siz bilirsiniz. Biz burada paranız ile bildiğimiz ve iyi olanları almanızı istiyoruz sadece. Paneli ve uzun kullanım testleride olmayınca kronik sorunuda meçhul, G4X, G2412, G2SPU gibi 1 yılda sorunda çıkarabilirler sonuçta hiçbir fikrimiz yok hakkında.
Adam haklı.

Ne kadar para o kadar köfte.

Ucuza haddinden fazla bir şey isterseniz illaki o işten pek hayır gelmez. 240Hz ekranlardan birini almanız durumunda ne ile karşılaşacağınızı bilmiyorum ama 240Hz ViewSonic gibi düşük renk gamutu, koyu maviye çalan siyah tonu gibi şeyler için ihtimal var. Sonuçta ne panel bilgisi belli, ne ölçüm sonuçları var. Kaç FPS alacağınızı bilmediğiniz ekran kartı misali abartı olarak ama durum bu.

"Rengi isterse tüplü TV gibi olsun, tek derdim Hz." diyorsanız siz bilirsiniz. Biz burada paranız ile bildiğimiz ve iyi olanları almanızı istiyoruz sadece. Paneli ve uzun kullanım testleride olmayınca kronik sorunuda meçhul; g4X, G2412, g2spu gibi 1 yılda sorunda çıkarabilirler sonuçta hiçbir fikrimiz yok hakkında.

İnanılmaz sonuçlar tabii ki beklemiyorum birkaç sene işimizi görsün yeter. Bilgisayarda inanılmaz vakit geçiren birisi değilim kullandığımda da FPS oyunu veya dizi film izliyorum güzel renk veren beni üzmeyecek 240 bir monitör arıyorum ve şu anda bundan dolayı ekstra harcama yapmak istemiyorum monitöre. Çok şey beklesem tabii ki bütçe arttırır daha iyisini alırım ama inanılmaz şeyler beklemiyorum. Kötü kontrast oranlı renkli 165 bir Acer monitörden geçeceğim için de sırıtmaz diye düşünüyorum. Şimdi son olarak 3 monitörü ele alacak olursak hangisi alınabilir? James Donkey 240 VA 3.800, ViewSonic 240 IPS 5k, Gigabyte 240 Super IPS 5k. Gigabyte bayağı kafama yattı son olarak ne dersiniz? Konuya çözüldü atıp kapatacağım.

"Rengi isterse tüplü TV gibi olsun, tek derdim Hz." diyorsanız siz bilirsiniz. Biz burada paranız ile bildiğimiz ve iyi olanları almanızı istiyoruz sadece. Paneli ve uzun kullanım testleride olmayınca kronik sorunuda meçhul; G4X, G2412, G2SPU gibi 1 yılda sorunda çıkarabilirler sonuçta hiçbir fikrimiz yok hakkında.

"Viewsonic gibi kötü görsel kalitesi olabilir." mânâsı ile belirttim hocam, incelemenizin farkındayım. "5000TL'e 240Hz monitör" konusunda fikriniz nedir?

"Viewsonic gibi kötü görsel kalitesi olabilir." mânâsı ile belirttim hocam, incelemenizin farkındayım. "5000TL'e 240Hz monitör" konusunda fikriniz nedir?
Bir şey dediniz diye atmadım, ölçüm verileri yok diyince bilgilendirmek için paylaştım.

Bence 180hz ekran kalitesi iyi bir monitör>240hz çöp monitör.

İlla 240hz alınacaksa buna baksa daha iyi. İncelemesini görmedim ama Viewsonic den daha kötü olmaz diye düşünüyorum.

Bir şey dediniz diye atmadım, ölçüm verileri yok diyince bilgilendirmek için paylaştım.

Bence 180hz ekran kalitesi iyi bir monitör>240hz çöp monitör.

İlla 240hz alınacaksa buna baksa daha iyi. İncelemesini görmedim ama Viewsonic den daha kötü olmaz diye düşünüyorum.
Evet ben de bunu atmıştım az önce güzel gibi. Bunun alt modeli 24 olan itopyada peynir ekmek gibi gidiyordu alınabilir gibi bence.

6-7K arasına çıksam ne önerirsiniz? @bluerr @He stole my money @Michael_Kaiser @ca9an

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı