James Donkey NVMe M.2 SSD CrystalDiskMark test sonuçları şaşırtıcı!

muhammetaci

Hectopat
Evet fotoğrafta soldaki SSD benim 7 aylık SSD'im, diğeri de Google'dan buldğum 970Evo testi. Bana sonuçlar bayağı iyi geldi özellikle 4K Q32T16'da 970 Evo'nun bayağı önünde. Yorumlarınızı merak ediyorum? Zamanında Recep Baltaş az kötülememişti SSD'yi, aldığıma bile pişman olmuştum.

1592540291457.png

Son düzenleyen: Moderatör:
James Donkey SSD'ler üretici Frima'nın detaylı bilgi vermediği için ülkemiz açısından pek hoş görünmüyor. İçerisinde Micron çipler kullanıyor. James Donkey'in tek dezavantajı yazma ömrü yazma ömrü Samsung'a göre daha az.

Bugün sonuçlar iyi görünebilir ve bir sorun olmayabilir. Peki yarın? 1 ay sonra? 6 ay sonra? 1 sene sonra? Hem yazma ömrü az hem de sorun çıkarma ihtimali çok yüksek JD SSD'nin. Recep beyin veya diğer insanların kötülemesinin sebebi güvenilmez bir marka oluşu, ürünün her an sorun çıkarabilecek ve ömrünün sonuna gelebilecek olması. Karşılaştırdığınız 970 EVO son kullanıcı için en güvenilir SSD'lerden biri. Senelerce sürekli çalıştırsanız bile sorun çıkarmaz. 970 EVO alırsanız kafanız rahat olur fakat JD SSD'yi kullanırken sürekli bir tedirginlik olacaktır bozulacak mı, ne zaman bozulacak diye.

Bu konuyu görürse Recep bey gelip yine kötüler JD SSD'yi, değişen bir şey yok ki 1-2 sonuç iyi çıktı diye.

Bugün sonuçlar iyi görünebilir ve bir sorun olmayabilir. Peki yarın? 1 ay sonra? 6 ay sonra? 1 sene sonra? Hem yazma ömrü az hem de sorun çıkarma ihtimali çok yüksek JD SSD'nin. Recep beyin veya diğer insanların kötülemesinin sebebi güvenilmez bir marka oluşu, ürünün her an sorun çıkarabilecek ve ömrünün sonuna gelebilecek olması. Karşılaştırdığınız 970 Evo son kullanıcı için en güvenilir SSD'lerden biri. Senelerce sürekli çalıştırsanız bile sorun çıkarmaz. 970 Evo alırsanız kafanız rahat olur fakat JD SSD'yi kullanırken sürekli bir tedirginlik olacaktır bozulacak mı, ne zaman bozulacak diye.

Bu konuyu görürse Recep bey gelip yine kötüler JD SSD'yi, değişen bir şey yok ki 1-2 sonuç iyi çıktı diye.

1. olarak SSD'im zaten 7 aylık ve en ufak performans kaybı yok aksine performansı arttı. 2. olarak da Recep beyin önerdiği Adata SSD'ler sürekli yanıyor, ama yanan James Donkey SSD hiç görmedim şimdiye kadar, zaten adamlar boşuna 3 yıl garanti vermiyor.
James Donkey SSD'ler üretici Frima'nın detaylı bilgi vermediği için ülkemiz açısından pek hoş görünmüyor. İçerisinde Micron çipler kullanıyor. James Donkey'in tek dezavantajı yazma ömrü yazma ömrü Samsung'a göre daha az.
Testi falan yapılmadı neye dayanarak böyle bir şey söyleyebiliyorsun?
Ayrıca bizde biliyoruz daha kaliteli ssd almayı fakat bütçe buna yetiyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı