James Donkey PSU sorun yaratır mı?

80+ sertifikasının kaliteyle ne alakası var, anlamadım. Bu ifade kalite hakkında çok az bilgi veriyor, neredeyse hiç anlamı yok. Ayrıca bobin soğutması da ne alaka?
Kasadaki muhtemel JDP650 Gen5, gayet okey bir PSU. Neden bu markaya karşı kötü bir algı var anlamadım.

Kasadaki muhtemel JDP650 gen5, gayet okey bir PSU. Neden bu markaya karşı kötü bir algı var anlamadım.

1 tane bile Teardown'u veya incelemesi bulunmayan bir PSU'ya kaliteli diyemezsin hocam. Ve James Donkey daha PSU'larını hangi OEM üreticiye yaptırdığının bilgisini vermeyen bir marka. Güvenilmez. SSD leri bile 1 ayda patlıyor.

1 tane bile Teardown'u veya incelemesi bulunmayan bir PSU'ya kaliteli diyemezsin hocam.
Sorun çıkarır da diyemezsin. Geçen incehesap'ta bunun 750W olanı indirime girmişti, 6750XT'den 9070XT'e geçme fikrim vardı o nedenle aldım kullanıyorum. OCCT'den test açtım 1-2 saat hiç sorun çıkartmadı. 650 olanının çok yorumu var aslında, son zamanlarda hazır sistemlerde çok görüyorum ben bunu.

Sorun çıkarır da diyemezsin. Geçen İncehesap'ta bunun 750W olanı indirime girmişti, 6750XT'den 9070XT'e geçme fikrim vardı o nedenle aldım kullanıyorum. OCCT'den test açtım 1-2 saat hiç sorun çıkartmadı. 650 olanının çok yorumu var aslında, son zamanlarda hazır sistemlerde çok görüyorum ben bunu.

Genel marka imajına bakılarak denebilir. Ayrıca neden daha güvenilir modeller varken bunu tercih ettinizki?

Sorun çıkarır da diyemezsin. Geçen incehesap'ta bunun 750W olanı indirime girmişti, 6750XT'den 9070XT'e geçme fikrim vardı o nedenle aldım kullanıyorum. OCCT'den test açtım 1-2 saat hiç sorun çıkartmadı. 650 olanının çok yorumu var aslında, son zamanlarda hazır sistemlerde çok görüyorum ben bunu.
güvenilir bir marka değil onun yerine deepcool felanda idare eder asus msi gibi markalar almak en mantıklısı

güvenilir bir marka değil onun yerine deepcool felanda idare eder asus msi gibi markalar almak en mantıklısı
Hayır. O şekildede psu alınmaz. Modele göre alınır psu. Markaya göre değil.

1800'e düşmüştü. Öncesinde alan bir tane de arkadaşım vardı 5070 ile kullanıyordu ben de onu besleyen benimkini de besler diyerek aldım. Çok memnunum.

Bu arada sanırım Gamepower ile aynı OEM üreticiye ürettiriyorlar veya resim tamamen sahte. Aynı resmi kullanıp yapıştırmışlar.

1752337487012.png

1752337496912.png

@Loyalty571
@Kambur_Kaplumba herhalde şu fotoğraflar yalanmış.

1800'e düşmüştü. Öncesinde alan bir tane de arkadaşım vardı 5070 ile kullanıyordu ben de onu besleyen benimkini de besler diyerek aldım. Çok memnunum.

2500TL'ye Corsair CX650 varken ben olsam almazdım. Hem detaylı bir Teardown'u var hem de testlerde kendini kanıtlamış bir model.

Son düzenleme:
2500TL'ye corsair cx650 varken ben olsam almazdım.
TUF650B vardı da oyun oynarken kapanıyordu bazen. Ben de bidaha 650W almak istemedim hazır yenilerken ekran kartına hazırlık olsun diye. Serverciydi benim o dediğim diğer arkadaş ta. Ben de ona güvenerek aldım. Sorun yaşamıyorum aslında memnun etti. Sen kötü bir şey mi yaşadın bu markayla? Ben 712 ile 619 da kullanmıştım 3-4 sene önce memnun etmişti ikisi de. Hatta GamePower Kyruse da var bende hem hafif hem ekolayzırla güzel bir tını yakaladım onunla da. Hem mikrofonu çok memnun etti beni, HS80Max'ın mikrofonunu tokatlıyor valla. Seslendirme yaparken onu kullanıyom hatta.

Bu arada sanırım Gamepower ile aynı OEM üreticiye ürettiriyorlar veya resim tamamen sahte. Aynı resmi kullanıp yapıştırmışlar.

Eki Görüntüle 2533352

Eki Görüntüle 2533353

@Loyalty571
@Kambur_Kaplumba herhalde şu fotoğraflar yalanmış. Gamepower mevzusu sıkıntılı.

2500TL'ye Corsair CX650 varken ben olsam almazdım. Hem detaylı bir Teardown'u var hem de testlerde kendini kanıtlamış bir model.
Bir an ümitlenmiştim ama gene şaşırtmadı yani.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı