James Donkey SSD alınır mı?

platt1234

Hectopat
Arkadaşlar benim PC'de %100 disk kullanımı hatası var, oyunda anlık droplar falan yiyorum o yüzden SSD almaya karar verdim. Bütçem en fazla 300-325 TL. Kapasitesi mümkün olan en üst düzeyde olabilir mi? James Donkey'in bu SSD'sini almak istiyorum.
Bunu önerir misiniz?
Önermez iseniz sebepleri neler?
Alıp kullanan arkadaşlar bilgilendirebilir mi?
Bunu almamam gerekiyorsa SSD önerir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Alanlar Memnun gibiydi ilk çıktığında ama bilemiyorum. 850 evo bakabilirsiniz ikinci el 5 yıl garantili

Duyumlara göre bende tavsiye etmiyorum, Adata sıfır veya Samsung 2. el modellerine yönelebilirsiniz. Benim deneyimlerim ile 4.5 aydır geceli gündüzlü kullanıyorum. Casper laptoptan söktüm 2 ay önce kasaya taktım, şuan hunharca oyun oynuyorum. 240 GB modelini kullanıyorum, yaptığım testlerde çok sağlıklı çıkıyor. Benim şansıma olabilir diye düşünüyorum.

İlk çıktığı günden beri bir tanesini kullanmaktayım. Ne kadar kötülerseniz kötüleyin piyasada ki bir çok giriş seviye SSD'den iyidir. Bu ürünü fiyatına göre değerlendirmek lazım. Muadillerine göre daha iyi bir yerde. Ama ilk çıktığında avantajlıydı. Bütçene en ideal olarak 2. yorumda önerilen Toshiba SSD'yi öneririm.

Çok fiyat avantajı yok aynı fiyatlara daha çok bilinen başka markalar bulunabiliyor. Adata, Toshiba,WD gibi.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı