James Donkey SSD Yavaş Yazma Sorunu

Gökhan Şenak

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar ürün bugün elime geçti Windows kurmadan önce hız değerlerine baktım 500-500 rahat gördü falan Windows kurduktan sonra yaklaşık bir 40 GB'lik oyun atmaya kalktığım da içine 120 ile başlıyor bir kaç dakika sonra hızı 5 10'lara düşüyor ve bilgisayar hayvan gibi kasıyor. İnternet sayfasını açmak bile güç oluyor SSD'de bir problem mi var acaba anlamadım?
22.png

Dosya Ekleri

• 131313.png
    131313.png
    18,7 KB · Görüntüleme: 85
CrystalDiskMark ile test edip atın ve SSD'ye detaylı sağlık testi yapmanızı öneririm.
birazdan test yapıp atacam hocam peki sağlık testi için önere bileceğiniz program varmıdır ?
Çok sayıda küçük boyutlu dosyalar olduğu içindir. İşte tamda burada IOSP performansı önemli hale geliyor.
ama hocam Nvidia sürücüsünü kurarken bile bilgisayar yavaşlıyor oyun kurulumu falan yaparken çok yavaş yapıyor bu normal bir durum mu
Ve eklemek istiyorum ki SSD yi anakart ta öncelikli takmam gereken bir slot varmı acaba ?
CrystalDiskMark ile test edip atın ve SSD'ye detaylı sağlık testi yapmanızı öneririm.
SSD ye hız testi yaptım hocam ekte ekledim
evet gene technopat modarotorü bencil bir şekilde diğer açmış olduğum konuyu direk iptal ediyor ya güzel kardeşim o zaman şu içine ettiğimin sayfasını düzeltmenin bir yolunu gösterin bana koymuşsunuz 2 tane modarotor işleri güçleri milletin konusunu kapatmak millete ceza kesmek böyle mi insanlara bir şeyler katıyorsunuz siz yuhh size ya yuhhh.....

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı