James Donkey Ürünlerini Kullananlar Memnum mu?

Makaleler
61
Geçtiğimiz 1-2 yıl Sosyal'de ciddi fikir ayrılıklarına sebep olmuştu bu markanın ürünleri. Benim gibi karşı olanı da çoktu, alıp kullananı da.
Malum en az 1-2 sene geçince belli olur ne mal olduğu diyordu bir sürü kişi. Belli miktar zaman geçmişken sorayım.
James Donkey ürün sahipleri hala sorunsuz şekilde kullanıyor musunuz ürünlerinizi?
Özellikle SSD'ler de hız kaybı, "gamer" klavye ve farelerinde ise fonksiyon kaybı yaşayan var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
James Donkey'in 710 model bir kulaklığını kullanıyorum. Bundan gayet memnun kaldığımı söyleyebilirim ama donanım parçası almanızı tavsiye etmem.

Ben 100 TL'ye pek fazla alternatif olmadığı için bu kulaklığı almıştım fakat beklediğimden çok daha iyi çıktı. Daha fazla bütçeniz varsa daha iyi ve kaliteli ürünler alınabilir. James Donkey alınmasına gerek yok.

Kulaklığa gelirsek gerçekten çok rahat, mikrofonu gayet iyi ve en önemlisi hala çalışıyor.

Son düzenleme:
Banada James Donkey alma etme dediler. Onun yerine üstüne 100 tl koy gibi saçma sapan önerilerde bulunmuşlardı. Ancak bende gidip James Donkey 710 kulaklığı aldım ve yaklaşık 6 7 aydır kullanmaktayım. Acayip derecede memnunum, öneririm.

SSD almistim 256'lik. Su an icin performans kaybi yok. 5 yil dayanir sanirim. Fazla isinma gibi bir sorunu yok. Ama fiyatlar hizla dustu, su an icin cazibesi kalmadi.
Hocam merhabalar. Ben de 960 gb olan ssdsinden aldım w10 kuracağım fakat mbr düzen olunca uefi kurulumda sıkıntı oluyormuş sanırsam. Bilgi verebilir misiniz?

JD 120 model SSD kullanıyorum. Yaklaşık 1 yıl oldu. Şuanda bir sıkıntı, yavaşlama, donma yok. Memnun kaldım. Yorumlardan dolayı çekinerek deneme amaçlı 120 GB aldım. Keşke 240 alsaymışım.

Ben 480 gb SSD aldım ve aldığım her saniyeye, lanet olsun, diyorum. Test sonuçları kağıt üzerindeki değerleri gösteriyor fakat kullanımda HDD'den farkı yok.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı