James Donkey'in kötülenmesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Öncelikte üslubunuza dikkat ederseniz sevinirim. Emir cümlesi kurmanız canımı sıkıyor. Ben para karşılığı kalitesiz ürünleri övmüyorum. Bunun için reklamcıya gitmeniz gerekiyor. Arkadaşın konuyu açmaktaki tek amacı bana saldırmak. İlk mesajında bile benim yorumlarımdan sık sık alıntılarda bulunmuş. O yüzden size daha fazla cevap verme gereği duymuyorum. Cevap vermek işinize gelmeyince konuyu çarpıtıyorsunuz.
Yanlış anlamayın ama okuduğunuzu doğru anladığınıza emin misiniz? Alıntılardan bahsettiğiniz şey nedir ?
Konuyu asıl çarpıtan sizsiniz konuda anlatmak istediğim şey açıkça ortada.

Eşşeğe eşşek demeyi bende biliyorum. Insanlar eşşek diyeceğine yaşadıkları sıkıntıları yazmıyorlar. Anlatmak istediğim bu.

Yanlış anlamayın ama cevap vermeden önce yorumu okumanız gerekmez mi? Asıl algı sorununu siz yaşıyorsunuz. Markanın ismini söylemekte bir hata görmüyorum. Firmanın avukatlığını yapmanıza gerek yok. Eşek isminden rahatsız olsalardı marka ismi bu olmazdı.

Yanlış anlamayın ama okuduğunuzu doğru anladığınıza emin misiniz? Hâlâ saygısızca cevap veriyorsunuz. Alıntılardan bahsettiğiniz şey nedir ?
Konuyu asıl çarpıtan sizsiniz konuda anlatmak istediğim şey açıkça ortada.
Konu da anlatmak istediğin bu kalitesiz markayı kötülediğimiz için bizi öcü gibi görmen. Kendin kullanmıyorsun bile tek mouse olarak önermiştim bir kere o da ucuz ve kaliteli görünüyor diye.

Konu da anlatmak istediğin bu kalitesiz markayı kötülediğimiz için bizi öcü gibi görmen. Kendin kullanmıyorsun bile tek mouse olarak önermiştim bir kere o da ucuz ve kaliteli görünüyor diye.
Kalitesiz olduğunu biliyorum ama insanların kalitesiz olduğunu anlatma tarzında sıkıntı olduğunu düşünüyorum. Mesela klavye aldın ve beğenmedin. Bunu yorumlara nasıl ilettiğin önemli.

Ben para karşılığı kalitesiz ürünleri övmüyorum. Bunun için reklamcıya gitmeniz gerekiyor. Arkadaşın konuyu açmaktaki tek amacı bana saldırmak. İlk mesajında bile benim yorumlarımdan sık sık alıntılarda bulunmuş. Cevap vermek işinize gelmeyince konuyu çarpıtıyorsunuz.
Şuanda anlaşıldı durum. Siz daha konuyu okumamışsınız, cevaplarımı bile okumamışsınız.
Birincisi ben JD nin avukatı değilim.
Ikincisi isminin eşşek olduğunu bende biliyorum bunu söylemenin herhangi bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum. Ama sen kullandiğın ürün ile ilgili yaşadığın deneyimleri düzgün, objektif bir şekilde anlatmazsan ne anlamı var yorum yapmanin.

Beni kendinizle karıştırmayın. Hepsini okudum. Avukatlık yapmadığınız haliniz bu ise olsanız ne olacağını düşünmek istemiyorum. Markayı eleştirenlere suikast falan düzenlersiniz. Bunu söylemenin sıkıntı olduğunu düşünmüyorsanız, niye insanların eşek demesinden rahatsız oluyorsunuz? Kendisi ile bu kadar çelişen birisini daha önce görmemiştim.

Beni kendinizle karıştırmayın. Hepsini okudum. Avukatlık yapmadığınız haliniz bu ise olsanız ne olacağını düşünmek istemiyorum. Markayı eleştirenlere suikast falan düzenlersiniz. Bunu söylemenin sıkıntı olduğunu düşünmüyorsanız, niye insanların eşek demesinden rahatsız oluyorsunuz? Kendisi ile bu kadar çelişen birisini daha önce görmemiştim.
Okuduysanız konudan ne anladığınızı birkaç cümle ile anlatırmısınız ?
Çünkü hala okuduğunuzu anlamadığınızı düşünüyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı