Japon bir kızla nasıl evlenilir?

Paşa gönlünüz her zaman böyle midir, yâni huyları veya özellikleri hakkında araştırma yapmadan her şeye atlamak ister mi?

Kardeşim benim, istediğimi severim istediğime aşık olurum istediğime hayran kalırım. İster araştırmış olayım ister zerre bilgim olmasın. Önemi var mı? İstiyorum. Bu kadar basit. 🐣 🥰

Daha çekici ve tatlılar bence. Japon kızı görünce bende ki oluşan o his anlatılamaz derecede.

Çevremden gördüğüm kadarıyla diğer erkeklerin zevkleri bana hiç uymuyor. Özellikle Ruslar, Avrupalılar olsun hiç çekmiyor. Türkler'de aynı şekilde. Çok dominant duruyorlar, tatlı olsun Japon olsun.

Ergenliğini Facebook başta olmak üzere bulduğu tüm Online ortamlarda özellikle Japon'lara yazmakla geçirmiş biri olarak internetten şansının düşük olacağını belirtmek isterim. Japon'lar çoğunlukla ( ezici çoğunluğu ) Online ortamlarda kimse ile yazışmayı kolay kolay kabul etmiyor. Bence tavsiyem Japonca öğrenip Japonya'ya seyahat etmendir.

Ergenliğini Facebook başta olmak üzere bulduğu tüm Online ortamlarda özellikle Japon'lara yazmakla geçirmiş biri olarak internetten şansının düşük olacağını belirtmek isterim. Japon'lar çoğunlukla ( ezici çoğunluğu ) Online ortamlarda kimse ile yazışmayı kolay kolay kabul etmiyor. Bence tavsiyem Japonca öğrenip Japonya'ya seyahat etmendir.

Dil okuluna gitmeyi düşünüyorum üniversiteden hemen sonra veya üniversite okurken de elime imkan geçerse bulabildiğim en erken vakitte gitmeyi düşünüyorum.
Sizde muhtemelen farkına varmışsınızdır, neredeyse hiçbir Japon İngilizce bilmiyor. İletişim kurmanın tek yolu japonca bilmek.

Dil okuluna gitmeyi düşünüyorum üniversiteden hemen sonra veya üniversite okurken de elime imkan geçerse bulabildiğim en erken vakitte gitmeyi düşünüyorum.
Sizde muhtemelen farkına varmışsınızdır, neredeyse hiçbir Japon İngilizce bilmiyor. İletişim kurmanın tek yolu japoncabilmek.

Bilse bile konuşmuyor, yazışmıyor İngilizce. Garip garip huyları var.

Benim kuzenim evlendi. Kız japonyada doğmuş almanyada büyümüş. Felaket uyumlular birbirlerine. Çokta sevecen birisi. Bir mekanda şans eseri tanışmışlar. Şans işi diyorum. Kuzenim hayatının tüm şansını onda kullanmış olabilir :D

Bu adam aynı ben. Genç Japon kızlarına aşığım.

Son düzenleme:
Başlığı görünce aklım aşağıdaki konuya gitti:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı