284223
Decipat
Sorun ile ilgili tavsiyem write it japanese uygulamasını indir, hiraganayı fulleyerek başlayabilirsin. Videolardan öğrenmeyi ben bir türlü beceremedim zaten internette de türkçenin japoncaya ingilizceden daha çok benzediğini söylüyorlar ve öyle. Türkçeden Japonca öğrenmek daha etkili yani, cümle sıralanışı dizilişi falan hep aynı.
Japonca öğrenmek için 2 önerim var;
1-) Video izlemek yerine busuu uygulamasını indirmeni tavsiye ederim ancak premium versiyon. Aşağıdaki link ile üye olursan ikimiz de 1 ay ücretsiz deneme kazanıyoruz, her ay farklı bir arkadaşını davet ederek uzun süre beleş kullanabilirsin veya ücretsiz denemeden sonra yıllık 85 tl ödeyerek kullanmaya devam edebilirsin.
![]()
Learn languages: Spanish, French, German and start for free - Busuu - Busuu
Join the global language learning community, take language courses to practise reading, writing, listening and speaking and learn a new languageget.busuu.com
2-) Kitaplarla aran iyiyse aşağıdaki linkteki learnihongo kitaplarını alabilirsin burda da baya iyi anlatmış ancak ben busuu kadar iyi bulmadım. Busuuda senin yanlış yaptığın yerleri yapay zeka algılayıp tekrar önüne çıkarıyor ancak kitapta öyle bir şey yok. "
Ilk etapta Japon Alfabesi kitabini alip video serisiyle beraber götürmeyi dusunuyorum. Baktim yapabiliyorum ve bir ilerleme kaydettim, o zaman kalan kitaplari almayi dusunuyorum. Yinede tavsiyeniz icin tesekkurler.