Japonya giden var mı?

Hocam nasıl bir yer olduğunu Türk vlog videoları çekenlerden öğrenebilirsiniz. Ama gitmek istemek yetmiyor, Japonca öğrenmeniz lazım en azından işinizi halletmek için. Japonların İngilizceleri pek iyi olmuyor diye biliyorum, tabii tüm Japonlar için demiyorum. Irkçılık yaptığım sanılmasın bu arada.
 
Hocam nasıl bir yer olduğunu Türk vlog videoları çekenlerden öğrenebilirsiniz. Ama gitmek istemek yetmiyor, Japonca öğrenmeniz lazım en azından işinizi halletmek için. Japonların ingilizceleri pek iyi olmuyor diye biliyorum, tabii tüm japonlar için demiyorum. Irkçılık yaptığım sanılmasın bu arada.

Zaten öğrenmeyi çalışıyorum. Vlogları bakıyorum. Buradakiler giden var mı diye merak ettim.
 
Zaten öğrenmeyi çalışıyorum. Vlogları bakıyorum. Buradakiler giden var mı diye merak ettim.
Anladım. Kolay gelsin, giderseniz bir de sizin gözünüzden Japonya'yı anlatırsınız. Eğer istersen tabii. Benimde gitme hayallerim var ama hayal kalacak gibi... Barışçıl bir ülke olduğundan ve bize göre daha gelişmiş bir yer kesinlikle. Asgari ücret de fazlasıyla yeter gibi duruyor, ama orda ev fiyatları asgari maaşa göre az kalabiliyordur belki bilgim yok.
 
Oraya vasıfsız olarak gidip asgari ücretle çalışmak yerine okuyup iş sahibi olup bir beyaz yakalı olarak giderseniz çok daha rahat bir hayat yaşarsınız.
 
@kt2 RX 8 can can. GTR R34'de güzeldir.

Ben Japonya'ya gitmedim ama keşke gidebilsem :)
RX-8' in tasarımı çok hoş, her tarafında wankel rotary motoruna göndermeler var, ancak kaputun altındaki motor bir 13B etmiyor, motorundaki apex seal'lar da çok çabul aşınıyormuş. 13B swaplansa seve seve binerim vallahi.
Fark etmez. Supra, RX7, WRX. Çoğunluğun sevmediği ama bazılarının sevdiği araç Toyota Celica.
Sakın duymuş olmayayım. Şimdi bu araba çirkin mi? :)
6a38d2014d51edcfbee36432cefdda95.jpg

s-l640.jpg
 

Geri
Yukarı