Kapalı Japonya'dan istek üzere figür

Fiyat hakkında yorum yapılabilir
  1. Hayır

Crownguard

Moderasyon Ekibi Üyesi
Kıdemli Moderatör
Makaleler
18
Daha fazla  
Zaman zaman Japonya'ya gidiyoruz ve istek üzere figür getirebiliriz.

• Bir miktar kâr payı koyulacaktır.
  • Gidilecek tarihler kesin değildir. Bizimle iletişime gectiğiniz takdirde not alınacaksınız. Gidileceği zaman kesinleştirilip figürünüz için de iletişime geçeceğiz. Ücret de gidileceği zaman konuşulacak.

Net bir örnek veremem ama Attack on Titan figürü arıyorum. Kaliteli ve göze hitap eden bir şey olmasını istiyorum. Giderseniz fiyatlar hakkında bir bilgi verebilir misiniz?

Net bir örnek veremem ama Attack on Titan figürü arıyorum. Kaliteli ve göze hitap eden bir şey olmasını istiyorum. Giderseniz fiyatlar hakkında bir bilgi verebilir misiniz?
İş yoğunluğundan ötürü gözümden kaçmış, kusura bakmayın.

Not aldık.

Ahri figürü.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam merhaba. Kucuk bir şey icin o kadar ugrasmazsiniz herhalde fakat bulmaniz halinde şu tarz bir keycap alsaniz müthiş olur. Türkiye'de yok, yurt dışından getirtmek ise 800-1000TL tutuyor. Fiyati fazla ise de canınız sağ olsun.

Dosya Ekleri

• White.png
    White.png
    908 KB · Görüntüleme: 66
Zaman zaman Japonya'ya gidiyoruz ve istek üzere figür getirebiliriz.

• Bir miktar kâr payı koyulacaktır.
  • Gidilecek tarihler kesin değildir. Bizimle iletişime gectiğiniz takdirde not alınacaksınız. Gidileceği zaman kesinleştirilip figürünüz için de iletişime geçeceğiz. Ücret de gidileceği zaman konuşulacak.

Sadece figür mü getiriyorsunuz hocam? Oyun konsolu falan getirebilirseniz beni de yazabilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı