Java ile neler yapılabilir?

@kurumsal seo Öncelikle bu kadar geç yazdığım için kusuruma bakmayın, bir süredir vizelerden ve daha sonrasındaki yoğunluktan dolayı cevap yazamadım.

Bu konumu açtığımda lise son sınıftım ve o zamanlar ilgim olmasına rağmen üniversiteye hazırlandığım için vakit ayıramadım. Maalesef ilk seferde istediğim sıralamaya giremeyince bir sene mezuna kaldım ve bu süreçte de yine adam akıllı bu konularla uğraşamadım. İkinci seferde sıralamamı daha iyi bir yerlere çekmeyi başardım ve Süleyman Demirel Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliğini kazandım. Üniversitenin ilk senesinde de alışma süreci ve kaldığım yurtta yaşadığım sıkıntılardan ötürü çok fazla bir şeyler yapamadım.

Ama bu sene gayet iyi şekilde başladım ve öyle devam ediyorum. Normalde bu seneye kadar sadece kitap üzerinden çalışıyordum, bu sene bölümümüzdeki bir hocanın önerisiyle Udemy sitesinden kurs alıp oradan çalışmaya başladım ve şuan Görsel Programlamaya geçmem için fazla bir konum kalmadı. Eğer bu konuyla ilgili yardımcı olabileceğim bir şeyler varsa yazmaktan çekinmeyin :).
Şuan nerelerdesiniz :) Yazdığınızdan itibaren 3 yıl geçmiş.
Java diliyle Instagram benzeri bir uygulama tasarlamak mümkün müdür?
Sizin hayal gücünüze bağlı. İsterseniz yaparsınız.
 
@kurumsal seo Öncelikle bu kadar geç yazdığım için kusuruma bakmayın, bir süredir vizelerden ve daha sonrasındaki yoğunluktan dolayı cevap yazamadım.

Bu konumu açtığımda lise son sınıftım ve o zamanlar ilgim olmasına rağmen üniversiteye hazırlandığım için vakit ayıramadım. Maalesef ilk seferde istediğim sıralamaya giremeyince bir sene mezuna kaldım ve bu süreçte de yine adamakıllı bu konularla uğraşamadım. İkinci seferde sıralamamı daha iyi bir yerlere çekmeyi başardım ve Süleyman Demirel Üniversitesi bilgisayar Mühendisliğini kazandım. Üniversitenin ilk senesinde de alışma süreci ve kaldığım yurtta yaşadığım sıkıntılardan ötürü çok fazla bir şeyler yapamadım.

Ama bu sene gayet iyi şekilde başladım ve öyle devam ediyorum. Normalde bu seneye kadar sadece kitap üzerinden çalışıyordum, bu sene bölümümüzdeki bir hocanın önerisiyle Udemy sitesinden kurs alıp oradan çalışmaya başladım ve şu an Görsel Programlamaya geçmem için fazla bir konum kalmadı. Eğer bu konuyla ilgili yardımcı olabileceğim bir şeyler varsa yazmaktan çekinmeyin :).

Hocam 4 sene sonra nerdesiniz acaba? :D
 

Yeni konular

Geri
Yukarı