Java vs C#

kemal parlak

Kilopat
Herkese iyi sosyaller, ben bir PC uygulaması yapmak istiyorum ve bu uygulamayı yapmak için hangi yazılım dilini seçmenin mantıklı olacağını bilmiyorum. Yapazağım projeyi özgeçmişime eklemek istiyorum ve ileride çalışma potansiyeli yüksek olması gerektiğini düşünüyorum ve bu düşünce beni iki dile itiyor birisi Java birisi C# sizce bu PC uygulamasını hangi dil ile yazmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkese iyi sosyaller, ben bir PC uygulaması yapmak istiyorum ve bu uygulamayı yapmak için hangi yazılım dilini seçmenin mantıklı olacağını bilmiyorum. Yapazağım projeyi özgeçmişime eklemek istiyorum ve ileride çalışma potansiyeli yüksek olması gerektiğini düşünüyorum ve bu düşünce beni iki dile itiyor birisi Java birisi C# sizce bu PC uygulamasını hangi dil ile yazmalıyım?

C sharp daha mantıklı bence.

Teorik olarak bütün diller aynı aileden geldiğinden projeni her dille yapabilirsin ama pratikte bu iş böyle değil. Sonuçta elektriği yeniden icat etmenin anlamı yok.

Masaüstü uygulaması konusunda kütüphane içeriği ve destek bakımından en iyi opsiyonun C#.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı