Steam JavaScript Confirm hatası nasıl çözülür?

Makaleler
1
Daha fazla  
Neden böyle bir şey çıktı anlamadım RDR 2 Online oynuyordum oyundan çıktım, çıktıktan sonra boyle bir şey geldi nedir bu?

59119022-99f37d00-8949-11e9-964e-ce1abbc8efbf.png

Steam Shift+Tab sekmesinde ki internet tarayıcı sayfasından dolayı bu uyarı çıkıyor. Özellikle eğer o sayfadan YouTube Music açarsan bu sıkça çıkıyor. Ben Steam Beta'ya katıldıktan sonra bir daha bu uyarıyı görmemiştim. Çözüm olarak başka bir şey var mı bilmiyorum.

Steam Shift+Tab sekmesinde ki internet tarayıcı sayfasından dolayı bu uyarı çıkıyor. Özellikle eğer o sayfadan YouTube Music açarsan bu sıkça çıkıyor. Ben Steam Beta'ya katıldıktan sonra bir daha bu uyarıyı görmemiştim. Çözüm olarak başka bir şey var mı bilmiyorum.
çok kullanıyorum shift+tab, birde hep youtube açarım müzik dinlemek için.

Çok kullanıyorum Shift+Tab, bir de hep YouTube açarım müzik dinlemek için.

Steam Beta'ya katılmayı deneyebilirsin. Ben öyle çözdüm sorunu sende aynı şekilde işe yarar diye tahmin ediyorum.

Steam Beta'ya katılmayı deneyebilirsin. Ben öyle çözdüm sorunu sende aynı şekilde işe yarar diye tahmin ediyorum.

Bugün RDR oynadıktan, çıktıktan sonra yine aynı şey geldi şu an hala masaüstümde duruyor küçük sekme olarak Steam açıkmış gibi dururyor görev çubuğunda. Cancel dedim gitti. Bu sefer ne olacak bakalım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı